|
Nu esti logat.
Sangerare vaginala dupa contact dur#1 2011-02-18 23:10:09
sangerare vaginala dupa contact durbuna seara! Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate. Offline #2 2011-02-18 23:14:17
Re: sangerare vaginala dupa contact durNu prea e normal. As indica un consult ginecologic. E posibil sa fie o rana pe col sau o iritare mai puternica a vaginului. Nu iti pot spune cat ar trebui sa dureze pentru ca, teoretic, n-ar trebui sa existe. Mult succes! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-02-18 23:19:32
Re: sangerare vaginala dupa contact durnu am mai facut nimic de aproape o luna si ma gandesc ca daca de dimineata nu am avut nimic... Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate. Offline #4 2011-02-19 00:40:01
Re: sangerare vaginala dupa contact durE posibil sa fie si o rana pe col..cand ai facut ultima oara un control ginecologic?Daca nu.. e cazul sa ti faci..daca nu e prima varianta,e posibil din cauza penetrarii dure cum spui tu..indicat ar fi ca prietenul tau sa invete sa te pregateasca inainte, ca sa te umezesti destul de bine pt a facilita penetrarea..sau daca nu,ai tu grija ca lucrurile astea sa nu se mai intample pe viitor.. Offline #5 2011-02-19 10:38:01
Re: sangerare vaginala dupa contact duram fost la control anul trecut, dar nu aveam nimic... Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|