|
Nu esti logat.
Durere la nivelul articulatiei mainii#1 2011-02-19 00:15:14
durere la nivelul articulatiei mainiide cateva zile am o durere la nivelul articulatiei mainii stangi care imi restrange aria miscarilor. de fapt e ca o intepatura, o senzatie de arsura si la nivelul tegumentului o usoara amorteala. ma doare atunci cand o misc, dar nu tot timpul, mai ales in timpul miscarii de extensie si atunci cand imi fac masaj. poate sa fie doar o inflamatie locala musculara sau sunt simptomele unui reumatism?artrita? daca ma poate ajuta cineva cu o parere as fi recunoscatoare:D Ultima oara a fost editat de actzibild (2011-02-19 00:16:02) om liber, tu vei iubi intotdeauna marea(Charles Baudelaire) Offline #2 2011-02-23 14:19:06
Re: durere la nivelul articulatiei mainiiCred ca doar un medic iti poate spune cu siguranta ce ai. Poate fi o inflamatie, dar la fel de bine poate fi si un reumatism articular... Numai un consult te poate lamuri. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2011-02-23 14:43:19
Re: durere la nivelul articulatiei mainii
poate sa fie orice, daca nu iti trece curand mergi la medic. Offline #4 2011-02-23 16:57:17
Re: durere la nivelul articulatiei mainii
eu am fost diagnostica cu artrita la 14 ani...a fost groaznic...durere, umflare daca persista mergi urgent al medic. Multa sanatate Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|