homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenie sau iubire?ce alegi?-2

#20 2011-02-19 18:24:53

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: prietenie sau iubire?ce alegi?

rosebunny a scris:

of.... serios acum.... nu rata asa sansa. daca nu incerci acum pt ca zici ca nu poti, ca nu esti pregatita, atunci cand o sa fii pregatita ? mereu exista un inceput, nu mai amana atat. data viitoare cand o sa iesiti, nu mai sta si te gandi ce s`ar intampla daca ai lasa lucrurile sa mearga mai departe etc, pur si simplu bucura`te de clipa si nu mai gandi in avans, serios ca gandirea asta in exces strica. deci dupa cum vezi majoritatea de aici spune : go for it ! si asta iti voi spune si eu smile sa nu ne dezamagesti tongue

applause  tummenupp  rock

#21 2011-02-19 18:34:49

Kleo
Insomniac member
Inregistrat: 2007-12-26

rock Colegutu'... glumesc Pink.

Stiu ca ai mai zis de el pe aici, si cateodata il zugraveai in tipul care ti s-ar potrivi. Stiu ca ai niste retineri legate de aspectul tau, dar mai tii minte ca povesteai de o tipa extrem de gras acu o bunaciune ? Nu numai aspectul fizic conteaza, cred ac el stie foarte bine ce fel de persoana esti.....

Deja a trecut destul timp de cand te ascunzi in cochilie, nu crezi ca ar trebui sa scoti nasucul afara? Eu spun sa porti o discutie cu el si sa ii spui ca nu vrei sa il pierzi ca prieten, in cazul in care nu merge. Daca omul chiar merita efortul si chiar daca relatia voastra nu o sa mearga, sa s aramaneti prieteni(placut un tip, el nu.....am preferat sa trec peste ce simteam deoarece e o persoana de milioane si acum suntem prieteni buni).

Eu spun sa incerci si sa nu te mai ascunde dupa deget.....daca el e alesul?si tu dai cu sutul din cauza fricii? kram  kram

Keep trying! Maybe you'll succeed!

#22 2011-02-19 21:23:27

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

rose, cu adevart bine punctat dar nu poti sa dictezi creierasului ce sa gandesca si ce nu ...rotitele se invart tot timpul si debiteaza ori idei bune, ori aberatii si motive de stres si indispozitie ....

deea, pana la 19 ani si eu zburam din floare in floare fara sa gandesc prea mult si profitam de ori clipa ...acum se cam pare ca maturizarea nu-mi face bine

kleo, sincer nu-l vad ca pe alesul meu ...e foarte ok dar daca chiar se adevereste ca el e posibilul ales m-as cam speria lol ...e la fel de imprevizibil ca mine si cel mai probabil 1000 de scantei ar iesi in fiecare zi ....e diferit fata de ce imi imaginez eu ca ar trebui sa fie alesul lol

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#23 2011-02-19 21:44:29

Kleo
Insomniac member

Pink...una e ceea ce ne imaginam ca am vrea sa ne fie alesul, dar de cele mai multe ori se intampla sa fie total diferit de ce visam noi.

Nu stiu.....eu spun ca ar trebui sa incerci...daca tin eu minte bine ai spus ca sunt lucruri in care va potriviti foarte bine si aici nu ma refer la atractia fizica. Dra in cele din urma e decizia ta.Multa bafta

#24 2011-02-19 21:54:24

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

lala20 a scris:

Nu risti, nu castigi

tummenupp

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-02-19 21:54:40)

Publicitate

loading...

#25 2011-02-20 00:14:42

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Pink, fa ce simti tu. N-ai de unde sa stii acum daca va merge sau nu, dar mai bine regreti ceva ce ai facut, decat sa te intrebi mereu "ce ar fi fost daca...".
Si daca prietenia e una adevarat, indiferent ce ar fi intre voi, ar trebui sa reziste.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#26 2011-02-20 11:23:53

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Daca tii la el, iti place de el, te atrage, go for it. daca nu, mai bine lasa.  Si eu am avut un prieten exceptional, vorbeam de toate, ne vedem in fiecare zi pana cand nu a mai fost prietenie din partea lui.. eu nu am fost atrasa de el si l-am refuzat de multe ori, tot insista, si asa s-a dus naibii si posibila relatie si prietenia.
deci daca tu simti ca este ok, ca te atrage, ca ti-ar placea ca iubit, poti sa incerci.

Insa de multe ori daca intervin aceste sentimente pe drumul prieteniei, este ori relatie ori nimic, prietenia nu mai redevine ce a fost.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#27 2011-02-20 12:03:14

Kleo
Insomniac member

coraline a scris:

Insa de multe ori daca intervin aceste sentimente pe drumul prieteniei, este ori relatie ori nimic, prietenia nu mai redevine ce a fost.

Depinde Cora de persoane.....eu am preferat sa il am langa mine doar ca prieten daca mai mult nu s-a putut. chicot

#28 2011-02-20 12:07:26

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pai depinde si de el tongue ca poate nu mai vrea sa fie prieten dupa.. tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#29 2011-02-20 12:18:32

Kleo
Insomniac member

Pai aici spuneam de el de fapt..ca banuiesc ca Pink ar vrea s aramana prieteni chiar daca nu ar merge o relatie.

#30 2011-02-20 19:54:05

pink_pop
Platinum member

eu il vreau ca prieten ....un iubit imi permit sa pierd dar un prieten nu ... am foarte putini oemni fata de care pot sa vb deschis si fara perdea ...el e unul din ei ....el e sprijinul meu in situatii de urgenta ....
asa ca imi este foarte greu sa incerc marea cu degetul ....nu-mi permit sa ma frig ...

#31 2011-02-20 20:31:05

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

atunci ramai cu el in stadiul de prietenie si aia e smile

#32 2011-02-20 23:48:56

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Pink, tu tb sa intelegi ca el nu este prietenul tau, ci un tip care te place, si in scopul de a fi cu tine a avut bunul simt sa se imprieteneasca mai intai cu tine ( lucru mai rar in zilele noastre, dar nu imposibil de intalnit...). Nu te amagi cu gandul ca veti ramane prieteni daca il refuzi, pt ca nu se va intampla, decat in masura si atata timp cat el va continua sa spere...Mai bine pune in balanta elementele  pro si contra pt o relatie, ce iti place si ce nu iti place la el. Mai bine despre asta sa discutam, pt ca chestia cu prietenia este, din pacate, deja transata...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#33 2011-02-21 00:00:34

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Rose a scris:

Pink, tu tb sa intelegi ca el nu este prietenul tau, ci un tip care te place, si in scopul de a fi cu tine a avut bunul simt sa se imprieteneasca mai intai cu tine ( lucru mai rar in zilele noastre, dar nu imposibil de intalnit...). Nu te amagi cu gandul ca veti ramane prieteni daca il refuzi, pt ca nu se va intampla, decat in masura si atata timp cat el va continua sa spere...Mai bine pune in balanta elementele  pro si contra pt o relatie, ce iti place si ce nu iti place la el. Mai bine despre asta sa discutam, pt ca chestia cu prietenia este, din pacate, deja transata...

nici ca o puteai spune mai bine  tummenupp

din pacate barbatii in momentul in care se conving ca nu mai au nici o sansa sa treaca de nivelul de amic se indeparteaza...deci este exclusa prietenia...cel putin mie asa mi s-a intamplat cu toti

#34 2011-02-21 14:12:27

pink_pop
Platinum member

se cam pare ca s-a adeverit ce ati spus voi ....azi nu a vrut sa dea ochii cu mine si m-a evitat toata ziua ...l-am ranit in orgoliul propriu ...o sa-l las o perioada sa se calmeze si o sa incerc apoi sa vb cu el neutral ...c'est la vie!

Ultima oara a fost editat de pink_pop (2011-02-21 14:12:51)

#35 2011-02-21 14:24:25

pink_pop
Platinum member

Rose a scris:

Mai bine pune in balanta elementele  pro si contra pt o relatie, ce iti place si ce nu iti place la el. Mai bine despre asta sa discutam, pt ca chestia cu prietenia este, din pacate, deja transata...

sunt atatea lucruri pro si atatea lucruri contra unei relatii cu el ....e dificil de ales ....
pasul e deja facut spre contra (din idiotenia mea) si nu stiu daca mai poate fi reparat neutral
dupa cum am mai spus .... sunt experta in a-mi complica viata acolo unde nu este cazul ...nu stiu sa merg direct la tinta ... in incercarea mea de a dezpletii lucrurile si a le face mai simple, mereu reusesc sa le impletesc mai tare ...e o calitate rara  chicot

#36 2011-02-21 15:53:33

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

pink, eu zic sa incerci o relatie. prietenie intre voi clar nu va mai fi in adevaratul sens al cuvantului chiar daca reluati vorba. daca are multe pro-uri pe care tu le ceri unui barbat, mergi mai departe si chiar daca nu e sa fie macar inveti din experienta unei relatii

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#37 2011-02-21 16:00:28

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

pink_pop a scris:

se cam pare ca s-a adeverit ce ati spus voi ....azi nu a vrut sa dea ochii cu mine si m-a evitat toata ziua ...l-am ranit in orgoliul propriu ...o sa-l las o perioada sa se calmeze si o sa incerc apoi sa vb cu el neutral ...c'est la vie!

sincer imi pare rau ca s-a adeverit, mi-as fi dorit sa nu am dreptate puss

#38 2011-02-21 16:30:34

pink_pop
Platinum member

ideea e ca nu sufar deloc din cauza asta  nustiu  forgetit

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.