|
Nu esti logat.
Prietenie sau iubire?ce alegi?-2#20 2011-02-19 18:24:53
Re: prietenie sau iubire?ce alegi?
Offline #21 2011-02-19 18:34:49
Re: prietenie sau iubire?ce alegi? Colegutu'... glumesc Pink. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #22 2011-02-19 21:23:27
Re: prietenie sau iubire?ce alegi?rose, cu adevart bine punctat dar nu poti sa dictezi creierasului ce sa gandesca si ce nu ...rotitele se invart tot timpul si debiteaza ori idei bune, ori aberatii si motive de stres si indispozitie .... viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #23 2011-02-19 21:44:29
Re: prietenie sau iubire?ce alegi?Pink...una e ceea ce ne imaginam ca am vrea sa ne fie alesul, dar de cele mai multe ori se intampla sa fie total diferit de ce visam noi. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #24 2011-02-19 21:54:24
Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-02-19 21:54:40) Offline Publicitateloading...
#25 2011-02-20 00:14:42
Re: prietenie sau iubire?ce alegi?Pink, fa ce simti tu. N-ai de unde sa stii acum daca va merge sau nu, dar mai bine regreti ceva ce ai facut, decat sa te intrebi mereu "ce ar fi fost daca...". Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #26 2011-02-20 11:23:53
Re: prietenie sau iubire?ce alegi?Daca tii la el, iti place de el, te atrage, go for it. daca nu, mai bine lasa. Si eu am avut un prieten exceptional, vorbeam de toate, ne vedem in fiecare zi pana cand nu a mai fost prietenie din partea lui.. eu nu am fost atrasa de el si l-am refuzat de multe ori, tot insista, si asa s-a dus naibii si posibila relatie si prietenia. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #27 2011-02-20 12:03:14
Depinde Cora de persoane.....eu am preferat sa il am langa mine doar ca prieten daca mai mult nu s-a putut. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #28 2011-02-20 12:07:26
Re: prietenie sau iubire?ce alegi?pai depinde si de el ca poate nu mai vrea sa fie prieten dupa.. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #29 2011-02-20 12:18:32
Re: prietenie sau iubire?ce alegi?Pai aici spuneam de el de fapt..ca banuiesc ca Pink ar vrea s aramana prieteni chiar daca nu ar merge o relatie. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #30 2011-02-20 19:54:05
Re: prietenie sau iubire?ce alegi?eu il vreau ca prieten ....un iubit imi permit sa pierd dar un prieten nu ... am foarte putini oemni fata de care pot sa vb deschis si fara perdea ...el e unul din ei ....el e sprijinul meu in situatii de urgenta .... viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #31 2011-02-20 20:31:05
Re: prietenie sau iubire?ce alegi?atunci ramai cu el in stadiul de prietenie si aia e Offline #32 2011-02-20 23:48:56
Re: prietenie sau iubire?ce alegi?Pink, tu tb sa intelegi ca el nu este prietenul tau, ci un tip care te place, si in scopul de a fi cu tine a avut bunul simt sa se imprieteneasca mai intai cu tine ( lucru mai rar in zilele noastre, dar nu imposibil de intalnit...). Nu te amagi cu gandul ca veti ramane prieteni daca il refuzi, pt ca nu se va intampla, decat in masura si atata timp cat el va continua sa spere...Mai bine pune in balanta elementele pro si contra pt o relatie, ce iti place si ce nu iti place la el. Mai bine despre asta sa discutam, pt ca chestia cu prietenia este, din pacate, deja transata... Offline #33 2011-02-21 00:00:34
nici ca o puteai spune mai bine Offline #34 2011-02-21 14:12:27
Re: prietenie sau iubire?ce alegi?se cam pare ca s-a adeverit ce ati spus voi ....azi nu a vrut sa dea ochii cu mine si m-a evitat toata ziua ...l-am ranit in orgoliul propriu ...o sa-l las o perioada sa se calmeze si o sa incerc apoi sa vb cu el ...c'est la vie! Ultima oara a fost editat de pink_pop (2011-02-21 14:12:51) viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #35 2011-02-21 14:24:25
sunt atatea lucruri pro si atatea lucruri contra unei relatii cu el ....e dificil de ales .... viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #36 2011-02-21 15:53:33
Re: prietenie sau iubire?ce alegi?pink, eu zic sa incerci o relatie. prietenie intre voi clar nu va mai fi in adevaratul sens al cuvantului chiar daca reluati vorba. daca are multe pro-uri pe care tu le ceri unui barbat, mergi mai departe si chiar daca nu e sa fie macar inveti din experienta unei relatii Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #37 2011-02-21 16:00:28
sincer imi pare rau ca s-a adeverit, mi-as fi dorit sa nu am dreptate Offline #38 2011-02-21 16:30:34
Re: prietenie sau iubire?ce alegi?ideea e ca nu sufar deloc din cauza asta viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|