|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata????#1 2011-02-19 16:00:34
sunt insarcinata????am si eu o intrebare....mi a intarziat ciclul 2 sapt si cva...e a doua oara knd imi intarzie da atunci nu mi a intarziat decat 10 zile...am luat pilule pana aqm cateva luni si de atunci n am mai folosit nimik...am facut si un test de sarcina kre a iesit negativ...mentionez k am avut contacte sexulale neprotejate dar nu a ejaculat in mine....oare sunt insarcinata??sau nu imi vine menstruatia din alte motive??va rog mult sa ma ajutati Ultima oara a fost editat de alisa_xena2 (2011-02-19 22:31:49) Offline #2 2011-02-19 16:24:21
Re: sunt insarcinata????Daca testul a iesit negativ cel mai probabil nu esti insarcinata si e doar o dereglare. Eu te sfatuiesc sa mai faci un test si daca e tot negativ sa mai astepti putin. Daca tot nu vine sa mergi la medic sa te ajute sa rezolvi problema cu aceasta dereglare. Multa sanatate! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-02-19 16:26:29
Re: sunt insarcinata????ms mult,,o sa mai fac unul.....dar totusi sunt speriata k mi a intarziat prea mult si nu am nici un semn premenstrual Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|