|
Nu esti logat.
Singuratatea#1 2011-02-19 17:15:15
SinguratateaBuna tuturor , vreau da deschid acest topic pentru a discuta diverse probleme si intamplari care ne-au facut sa ne inchidem in noi , sper sa fiti de acord cu acest topic . Eu ma numesc Andrei , am 18 ani si am ajuns sa nu-mi mai doresc vreo fata vreodata desi suna copilaros . . . Offline #2 2011-02-19 18:18:29
Re: SinguratateaPai, Canyon, odata ce tu esti initiatorul topicului, ce-ar fi sa initiezi si discutia prin a ne spune experienta care te-a facut pe tine sa nu iti mai doresti vreo fata? Ultima oara a fost editat de lala20 (2011-02-19 18:32:14) The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #3 2011-02-19 18:20:53
Re: Singuratateaexact subscriu la ce a zis lala Offline #4 2011-02-19 18:38:39
Re: SinguratateaPai vreau sa incep prin a va zice ca am cunoscut o fata din liceu mai mica cu 2 ani ca si mine si m-am indragostit de ea la prima vedere, dupa un timp am inceput sa vorbim desi ea avea prieten , ne intalneam in ore mai ieseam prin parc , ne sarutam mai bine zis am inceput sa ne iubim ,dupa 3 luni cu asemenea intamplari m-am gandit sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea , a zis ca se gandeste ca se gandeste si la prietenul ei si ... a incerc sa imi explice ca nu poate ... eu eram atat de sigur ca o sa fie de acord cu mine si ca o sa fie bine pentru ca o vedeam fata perfecta si m-a dezamagit total , a devenit rece cu mine , de un timp am inceput sa am o problema cu inima si imi curge sange cand tusesc pe gura ... a aflat despre chestia asta de la o prietena de a mea , doctorii mi-au zis ca s-ar putea sa am nevoie de un transplant dar s-ar putea sa imi revin si asa ... pe ea a lasato totul rece , m-a intrebat doar cum ma simt si atata , un singur sms ... cu asta ma distrus de tot Offline #5 2011-02-19 18:41:16
Re: Singuratateahei, e doar o fata! vei mai cunoaste o gramada de fete la viata ta, vei avea de unde alege! multa sanatate iti doresc si gandeste pozitiv! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-19 18:42:48
Re: Singuratateaun transplant de ce? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #7 2011-02-19 18:46:52
Re: SinguratateaAndrei, suntem de-o varsta si ce pot sa iti zic este ca nu e o varsta la care sa fii trist si sa plangi dupa o fata care, din spusele tale, nici macar nu stie ce vrea. The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns. Offline #8 2011-02-19 18:49:34
Re: SinguratateaPartea proasta e ca tu te distrugi pentru nimic n-am inteles ce problema de sanatate ai sau daca tu singur iti provoci probleme de sanatate doar pentru o o indupleca pe fata sa vorbeasca/impace cu tine ...explicaimi te rog cum sta treaba ..be the best ...fuck the rest )) Offline #9 2011-02-19 19:55:36
Re: SinguratateaNu cred ca e in halul ala in care sa isi provoace singur chestii pt atentia unei tipe. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-02-19 19:55:48) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2011-02-19 20:42:34
Re: Singuratateafata avea 16 ani! doamne... ma mira ca a reactionat si asa... ce te astepti de o fetita de liceu? si tu esti tanar, viata nu se opreste la ea..la varsta voastra iubirea vine si pleaca. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #11 2011-02-19 21:03:59
Re: Singuratateasa fii tanar rocks nu pierde timpul pt nimeni si nimic.si sanatatea e cea mai importanta! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #12 2011-02-19 21:05:22
Re: Singuratatea
subscriu Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #13 2011-02-19 21:09:55
Re: SinguratateaAr fii bine sa nu fie asa , la cate vezi si auzi in ziua de azi ..be the best ...fuck the rest )) Offline #14 2011-02-19 23:02:22
Re: SinguratateaLegat de problema de sanatate de o luna am niste probleme cu inima , incep sa tremur si sa sughit si observ sange pe limba... am fost la control si doctorii miau spus ca mi-e foarte slabita inima am inceput sa imi revin usor..doar ca mai am momente cand patesc sa tremur ... am vazut insa ca putin ii pasa...vineri ma plimbam prin curtea scolii ca m-au luat tremuraturile iar....si ma vazut pe geam ca ma tineam de cap ... si mi-a da sms ca ce ii cu mine , si iam zis ce sa intamplat iar si mi-a zis sa imi cumpar o lamaie...va dati seama....nici nu mi-a mai dat sms dupaia sa vada cum ma simt ...asta ma durut...ca mi-a dat sperante si in cateva secunde le-a distrus pe toate si e asa rece ... Offline #15 2011-02-20 00:03:44
Re: SinguratateaSi despre ce transplant e vorba? Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2011-02-20 00:07:15) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #16 2011-02-20 00:04:14
Re: Singuratateastai linistit, sanatatea e cea mai importanta fetele vin si se duc, si apoi vin altele o sa vezi tu... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #17 2011-02-20 00:58:49
Re: Singuratateapoate problemele nu sunt de la inima. Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2011-02-20 00:59:21) Offline #18 2011-02-20 10:08:00
Re: Singuratateapai am fost la niste analize...mi-a facut ceva radiografie cred..la inima...adica a pus ceva pe pieptul meu si se uita inauntru pe un monitor.. nustiu cum se numeste asta ca am uitat ...sper sa fie bine , am considerato fata perfecta pentru ca este atat de frumoasa si de linistita , nu fumeaza nu merge prin cluburi..desi eu mai merg...m-am legat de ea pentru ca mi-a dat sperante si se purta foarte frumos cu mine si mi-a zis ca o sa fie bine astea ma dor acuma , cuvintele ei Offline #19 2011-02-20 10:16:01
Re: SinguratateaE cuminte dar totusi joaca pe doua fronturi... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|