homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cosuri de la anticonceptionale???? :(

#1 2011-02-19 21:29:36

tzontzorina
New member
Inregistrat: 2011-01-01

Cosuri de la anticonceptionale???? :(

Buna seara tuturor....

Folosessc de 3 luni de zile anticonceptionale, microgynon, la sfatul medicului, deoarece am ovare micropolichistice, si observ ca au inceput sa mi se inmulteasca cosurile, adica...aveam si inainte...dar erau sub control, si speram sa se rezolve cu anticonceptionalele, dar observ ca e mai rau. Mi-au aparut pe spate, si piept, si fata, si sunt acelasi tip de cosulete... Este posibil sa fie de la anticonceptionale????Stiu ca de obicei au efect benefic....si nu invers... Ajutati-m va rog....sad

Luni ma duc la un alt ginecolog...si la dermatolog...ca nu mai suport...neutral

#2 2011-02-20 09:21:22

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Re: Cosuri de la anticonceptionale???? :(

Cred ca s-ar putea sa fie si de la ovare insa nu stiu sigur...te simti bine cu pastilele?Spune-i medicului sa iti recomande altcv

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#3 2011-02-20 09:46:11

tzontzorina
New member

ma simt bine cu pastilele,  exceptand faptul ca simt ca m-am ingrasat putin, nu am alte efecte... luni ma duc sa vad..poate rezolv ceva... Eram aproape sigura ca anticonceptionalele o sa rezolve problema asta, nu ca o sa o agraveze....

Si eram curioasa daca a mai patit cineva asa...

#4 2011-02-22 13:28:05

tzontzorina
New member

Am fost la dermato si gineco, la dermato mi-a dat un unguent. si la ginecologie m-a trecut pe Yasmine...sper sa reactionez mai bine la cele noi sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.