|
Nu esti logat.
Dureri de sani#1 2011-02-20 21:33:49
dureri de sanibuna fetelor, as vrea sa aflu si eu de la ce mi s-au umflat sanii si ma dor...mentionez ca iau AC si le-am luat corespunzator si nici nu trebuie sa-mi vina ciclul pentru ca mai am cam o saptamana din folie si oricum eu nu mai am aceste simptome in preajma ciclului de ceva timp, deci de la ce credeti k ar putea sa fie? Life is a movie and we are in the same movie! True Love Forever Offline #2 2011-02-20 21:56:08
Re: dureri de saniE posibil sa iti creasca sanii de la AC.uri . O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-02-20 21:57:34
Re: dureri de sanichiar daca le iau de vreo 3 ani?? Life is a movie and we are in the same movie! True Love Forever Offline #4 2011-07-20 17:23:26
Re: dureri de saniBuna fetelor , am si eu o intrebare : stie cineva daca Polygynax ovule, sau ovulele in general provoaca dureri de sani? Offline #5 2011-07-20 17:25:31
Re: dureri de saniioana asteapta ca vei primi raspuns, ai postat in prea multe locuri ! Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|