|
Nu esti logat.
Escapelle!#1 2011-02-20 22:16:39
escapelle!in urma cu 1 luna am luat escapelle...dupa 4 zile mi-a venit menstra...a fost normala...apoi am continuat cu anticonceptionale...si acum cand mi-a venit din nou 2 zile a venit negru la culoare...si asa...mai cremos...apoi a 3a zi normal...dar putin in cantitate....e normal?sau se intampla ceva?e posibil sa nu isi fi facut efectul escapelle? iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2011-02-23 14:36:28
Re: escapelle!Menstra este modificata din cauza escapelle-ului. Cel mai probabil acea menstra pe care ai avut-o la 4 zile de la escapelle a fost menstra falsa indusa de pastila. Nu ai de ce sa iti faci griji. Pentru linistea ta, poti sa faci un test sa vezi ca va fi negativ. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2011-02-24 22:38:38
Re: escapelle!multumesc>< iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #4 2011-05-17 22:05:45
Re: escapelle!tot asa imi vine,a 3-a luna...oare de ce? iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|