|
Nu esti logat.
T#1 2011-02-21 10:35:14
tam si eu o problema ,in urma unui controt ginecolog am fost depistata cu salpingita cronica ,dr nu mea spus despre ce e vorba la aceasta bola dar dupa documentatia mea pe net e trompele infundate ,cam cat ar costa o operatie de desfundarea trompelor sau trompei ca,subliniez nam fot informata de aceasta boala doar mi sa dat tratament sal urmez ,urmatorul tratament este ceofrlaexina metrinizadol si ketonal duo ,decoamndata nam luat tratamentul astept pan joi sa mi iasa rezultatul la papanicolau,din pacate nu am banii sa solicit mai multe investigatii ,doamna dr va rog frumos sa mi spuneti daca am asigurare de sanatate ajutor social si cu trimetere de la medicul de familie tot se plateste laparascopie ?am dureri si nu mai supor daca este vreun dr cu suflet mare rog sa ma ajute nam situatie financiara buna sa ma caut ,si la alt medic mi sa depistat in cavitatea uterina o punga cu puroi si din motive financiare nu mi sa dat multe explicati va multumesc astept ras Offline #2 2011-02-23 14:46:32
Re: tLas link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2011-02-23 19:56:26
Re: tsalpingita nu inseamna ca ai trompele infunndate, inseamna ca ai o infectie pe care daca nu o tratezi, exista riscul sa ti se infunde trompele.Oricum, punga de puroi in uter e si ea o infectie...tratamentul e cel cu antibiotic, asa cum ti-a si fost dat.Eu una nu vad rostul vreunei laparoscopii deocamdata. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2011-02-24 08:07:06
Re: tva multumesc de ras dar am uitata sa va spun ca , la sanul drept am un nodul si am fost depistat cu mastita acuta ,mi sa dat un gel pentru ungere atat nicio pastila nimic ;nam fost prea informata de aceasta boala doar sa nu mi fac griji vorbele dr care doar la palpare am fost pus nu si la mamografie ,dar e e mai grav ca simt sanul greu si dureri suportate ce ar trebui sa fac in aceasta situatie va rog frumos sa ma ajutati ,va multumesc Offline #5 2011-03-22 09:11:47
Re: tbuna ziua doamna dr ;am revenit din nou pe forum ,am luat rezultatul la testul papanicolau si este ;semnate cu x negativ pentruleziuni intraepiteliala sau maligna ;infecti "gardnerella,dar si la celule endocervicale la prezente este semnat cu x iar evaluarea calitati frotiului este satisfacatoare c i_2 .din toate ce vam scris nu cunosc bine aceste rezultate din motiv ca,nam fost informata corospanzator bolii ,de dr ginecolog asi dori sa stiu este ceva grav de care sa mi fac griji ?pentru infecti mi sa dat de data asta am fost la alt dr ,care mea dat urmatorul tratament ;ampicilina 30 '20 metrinidazol"si niste ovule seara la culcare,acest tratament a fost inlocuit de medicul meu de familie ,finca niciun medicament na intrat in grad de compensare si decamndata nam luat niciun medicament pana acum ,sa va intreb daca este ok ce mi sa dat ,amoxaciclina "nolicin si aulin de inflamatie ca,subliniez am si o inflamatie ,dar ce ma facut sa stau in dubii este daca nolicinu se ia odata cu amoxaciclina in acelasi timp ,nui periculos pentru organism?dr ginecolog mea spus ca tratamentul sal fac pe timpul menstruatiei ca se curata mai bine infectia este adevarat?in legatura cu sanul drept vam scris un mesaj si cu aceasta problema care ma confrunt va rog sa mi scriti urgent simt ca ma injunchie sanul si la palpare simt nodulu care se misca acum sunt aproape de cm este posibil sa manifeste asa?dar va subliniez ca stangul nu se manifesta ca dreptul .va rog mult sa mi scriti urgent ma tem de viata mea. Offline Publicitateloading...
#7 2011-03-27 12:06:40
Re: tselenagomez12 Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|