|
Nu esti logat.
Ai curaj sa spui adevarul???-2#20 2011-02-21 17:00:26
Re: ai curaj sa spui adevarul???sa intamplat in felul urmator: eram iubiti si eu tot ii bateam apropouri sa asducem o alta femeie in patul nostru, ea zicea ca ar fi si ea curioasa sa o faca cu o femeie si uite asa fiind intr-o seara singura si-a sunat o prietena au iesit in oras, si la intoarcere dupa o butelie de vin le-a luat valul. Offline #21 2011-02-21 17:10:42
Re: ai curaj sa spui adevarul???
pai si astea nu le poate obtine de la un barbat? mai degraba tind sa cred ca avea inclinatie si existau tentatii spre asa ceva de mult si la un moment dat curiozitatea a invins. mie imi repugna total ideea de sex cu alta femeie , nu percep cum pt unele/unii poate fi excitanta Offline #22 2011-02-21 17:19:09
Re: ai curaj sa spui adevarul???Pai eu cred ca s-ar putea ca sotia ta sa nu-si faca atatea probleme ca si tine... Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline #23 2011-02-21 18:54:37
Re: ai curaj sa spui adevarul???Eu nu as insela niciodata. Daca as fi atrasa fizic de un tip, mi-as infrana sentimentele. Daca ar fi sentimente "adevarate" la mijloc, si as incepe sa ma atasez emotional de persoana respectiva si sa prevad un viitor (oricat de scurta ar fi relatia) as incheia relatia actuala. Nu sunt in stare si nu mi se pare normal sa imi bat joc de persoana de langa mine. Nu as putea sa ii calc sentimentele in picioare. Daca as vrea o relatie in afara casatoriei, as fi si gata sa-mi asum consecintele, oricat de urate ar fi acestea. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #24 2011-02-21 19:12:02
Yoyolina, te rog sa primesti un buchet de flori (virtuale) din partea mea Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline Publicitateloading...
#25 2011-02-21 21:15:59
eu nu pricep cum puteti separa lucrurile in asa mod. iubirea pt ea e una, inselatul e alta.. nu pricep. in logica mea, se cam exclud. Offline #26 2011-02-21 21:18:20
Re: ai curaj sa spui adevarul???si uite asa ajungem la concluzia ca iubirea dureaza 3 ani si apoi de plictiseala de o persoana trecem la urmatoarea/urmatorul (doamne mare ti-e gradina...poarta e deschisa si prostii sar gardu` ) Offline #27 2011-02-21 22:13:13
Re: ai curaj sa spui adevarul???nu as insela pentru ca nu as promite nimanui fidelitate! atata timp cat sunt om, deci prin definitie supusa tentatiilor, prefer sa fiu sincera de la inceput si sa nu bag mana in foc pentru mine, constienta fiind ca, mai devreme sau mai tarziu, s-ar putea sa ma ard! oricum nu as sta nici moarta langa un barbat posesiv si gelos! apreciez mult atunci cand intalnesc un barbat care imi respecta intimitatea si nevoia de o oarecare independenta, si care este la randul lui capabil sa-si recunoasca niste slabiciuni firesti! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #28 2011-02-21 22:25:35
adina sexul =/= iubire, poti face sex fara iubire atat ca barbat cat si ca femeie. atata timp cat te atrage un barbat sau o femeie si vrei sa faci sex cu ea, nu trebuie sa ai ceva sentimente pentru persoana respectiva Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #29 2011-02-21 22:25:56
Re: ai curaj sa spui adevarul???eu una ... zic ca n-as face-o . Dar pana la urma .... niciodata sa nu spui niciodata. Cine stie ce se intampla ? Offline #30 2011-02-21 22:45:27
Re: ai curaj sa spui adevarul???nu l-as insela! sunt iubita, respectata, inteleasa...fericita. nu as putea! sa coboare dzeu din ceruri sa-mi spuna ca al meu prieten nu ar afla daca l-as insela si tot n-as putea sa-i fac asa ceva. m-as dezamagi pe mine in primul rand...si cred ca as avea niste remuscari de n-as mai putea dormi noaptea dupa si probabil m-as uri atat de mult incat i-as spune ar fi o povara mult prea mare pe umerii mei mici V., soarele si luna Offline #31 2011-02-22 09:43:26
cei care insala sau isi doresc sa insele sunt "prosti"? prea usor jignesti... Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-02-22 09:44:11) Offline #32 2011-02-22 10:23:53
Re: ai curaj sa spui adevarul???coraline, stiu ca si femeile fac asta. nu doar "porcii de barbati" dar ma refer la ei pt ca asta ma roade. Offline #33 2011-02-22 10:45:39
Re: ai curaj sa spui adevarul???din cate am inteles din alte forum-uri si alte discutii din acest forum, o aventura venita la timpul potrivit, indiferent de care partener e comisa ajuta la bunul mers al casniciei. Offline #34 2011-02-22 11:19:35
Offline #35 2011-02-22 11:20:27
Re: ai curaj sa spui adevarul???ajuta??? cum asa? Offline #36 2011-02-22 11:22:36
Re: ai curaj sa spui adevarul???"mi-am luat doza de noutate, acum ma intorc acasa la inocentul/a care ma asteapta, si cand mi se acreste iar de monotonie, o iau de la inceput" daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #37 2011-02-22 11:22:39
Pai atunci ce mai astepti?! Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri. Offline #38 2011-02-22 12:06:22
Re: ai curaj sa spui adevarul???Mai Chevy, tu nu pari genul de om pregatit de casatorie... adica ideile tale sunt usor puerile, si nu mi-o lua in nume de rau... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|