|
Nu esti logat.
LEVANT !?#1 2011-02-21 15:43:40
LEVANT !?Buna fetelor, am si eu o intrebare...folosesc ac Novynette si avand ulcer+infectie cu Helycobacter Pilori am luat zilnic protectie pentru stomac, in mod special imi fac bine pastilele care contin substanta activa lansoprazol. Pana aici totul a decurs normal (in ultimii 5 ani ) dar luna aceasta nu am gasit Lanzul (pe care il luam mereu) ci Levant! Avand aceeasi substanta activa nu m-am gandit la nimic rau, dar citind mai devreme pe prospect am vazut ca este trecut la Utilizarea altor medicament- trebuie avut grija daca- utilizati contraceptive Am ramas masca, deoarece pe prospectul de la Lanzul nu scria ceva de genul. Voi ce parere aveti? Am luat doar 2 pastile de Levant si ma simt bine cu ele Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #2 2011-02-22 09:45:48
Re: LEVANT !?fetelor va rog astept si eu parerile voastre! Se poate? Ultima oara a fost editat de fluturascrys (2011-02-23 12:53:47) Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|