homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex in 3 (threesome)

#1 2011-02-21 16:57:58

Wolley
Full member
Inregistrat: 2010-11-15

Sex in 3 (threesome)

Ati practicat vreodata? V-a tentat vreodata ideea?

#2 2011-02-21 18:58:03

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Sex in 3 (threesome)

Nu ma tenteaza ideea. Nu sunt o persoana geloasa, dar nu prea mi-ar placea ca al meu sa o faca cu alta tipa sub nasul meu (probabil ar trebui foarte, dar foarte high ca sa accept asa ceva, si sigur a 2a zi mi-as da palme). Vezi ca mi se pare ca mai erau topicuri pe tema asta smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-02-21 19:04:12

mature_man
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-17

Idee sexului in trei pare tentanta, foarte excitanta chiar, dar la o analiza mai aprofundata cred ca poate duce la complicatii sentimentale insurmontabile.

Atentie:
Poate ar trebui sa facem o distinctie intre "sexul in trei" si "a face dragoste in trei".
In primul caz, sexul in trei, o facem, ne simtim foarte bine (toti trei) si gata. Poate o mai repetam odata, de doua ori, mai schimbam pe al treilea si mergem mai departe.

In cazul in care facem dragoste, lucrurile se schimba. Cine pe cine iubeste, intervine gelozia, dorinta de a fi mereu cu unul dintre parteneri etc.
Ce faci daca sotul/iubitul tau se indragosteste de a treia femeie, si te schimba pe tine la urmatoarea partida?!
In mod similar, ce face un domn daca sotia/prietena aduce un al doilea barbat in asternut, dupa care incepe sa-l sune mai des decat pe tine...

Pe scurt, mi se pare foarte excitant, dar numai daca privim aceasta relatie la televizor.
Eu nu sunt genul care sa caute doar sex. Intotdeauna am facut dragoste cu femeile pe care le-am iubit. N-am facut sex!
Asta e valabil doar pentru mine!

Concluzie:
Asa cum am mai spus la un alt topic, daca toti trei sunteti de acord, daca va simtiti perfect, daca va satisface nevoia de sex, de ce sa nu o faceti?!

Decat sa mori cu regrete, mai bine traiesti cu amintiri.

#4 2011-02-21 19:29:00

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

#5 2011-02-22 00:40:16

Wolley
Full member
Inregistrat: 2010-11-15

da, a fost greseala mea ca nu am cercetat mai cu atentie. Trebuia sa-mi fi imaginat ca la capitolul Sex s-au discutat toate subiectele posibi;e si imposibile smile

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.