homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX VIRTUAL (TOTUL DESPRE...)-2

#20 2011-04-26 20:10:57

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: SEX VIRTUAL (TOTUL DESPRE...)

Desi creierul e cel mai mare (si important) organ sexual mi se pare imposibil sa ajungi la orgasm fara sa "te atingi". Eventual ajungi doar intr-o stare de excitatie maxima, dar cam atat din punctul meu de vedere nustiu

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#21 2011-04-26 22:52:58

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

la fel zic si eu yoyo..
sex virtual..mi se parea interesant pe-o vreme cand imi placea sa rad de niste tipi ce se excitau la maxim in fata calculatorului doar din cateva cuvinte scrise... stateau ca fraierii in fata webului si faceau tot ce le ziceam. in rest, pauza lol

bad girl lol

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#22 2011-04-27 09:06:42

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

Sumire a scris:

A avut cineva orgasm in urma sexului virtual,dar fara sa se atinga ?

Da. Sunt femei capabile de asa ceva. Fara atingere sau stimulare din batait de picioare etc. Presupun ca tine de gradul de excitare. Si cat timp a trecut de la ultimul orgasm (cu sau fara atingere).

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.