|
Nu esti logat.
SEX VIRTUAL (TOTUL DESPRE...)-2#20 2011-04-26 20:10:57
Re: SEX VIRTUAL (TOTUL DESPRE...)Desi creierul e cel mai mare (si important) organ sexual mi se pare imposibil sa ajungi la orgasm fara sa "te atingi". Eventual ajungi doar intr-o stare de excitatie maxima, dar cam atat din punctul meu de vedere daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #21 2011-04-26 22:52:58
Re: SEX VIRTUAL (TOTUL DESPRE...)la fel zic si eu yoyo.. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #22 2011-04-27 09:06:42
Re: SEX VIRTUAL (TOTUL DESPRE...)
Da. Sunt femei capabile de asa ceva. Fara atingere sau stimulare din batait de picioare etc. Presupun ca tine de gradul de excitare. Si cat timp a trecut de la ultimul orgasm (cu sau fara atingere). What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|