homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare sunt insarcinata?

#1 2011-02-25 13:30:30

oare-ce
New member
Inregistrat: 2011-02-25

Oare sunt insarcinata?

Buna fetelor, am si eu o grija pe suflet. Am luat cu sfintenie pastilutele magice, insa am avut o zi in care am avut probleme cu stocmacul (am iesit de 4 ori). Azi ar fi trebuit sa-mi vina, dar momentan nimic. Ma ingrijoreaza faptul ca pana acum (iau de 3 luni anticonceptionale) nu mi s-a mai intamplat, venea mereu vineri dimineata.

Sa fie de la ziua in care am avut acele probleme? Trebuia sa ma protejez suplimentar?

Astept raspunsurile voastre

#2 2011-02-25 14:02:31

alisa_xena2
New member
Inregistrat: 2011-02-19

Re: Oare sunt insarcinata?

nu cred..stai linistitia k o sa ti vina..

#3 2011-02-25 14:48:03

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

stiam ca sunt probleme ca isi iesi la toaleta de MAI MULT DE 4 ORI...asa ca si eu zic la fel, sa stai linistita ca o sa iti vina.
si mie imi vine de obicei in ziua a 4-a,dar cateodata mi se intampla sa imi vina si in a 5-a sau a 6-a zi de pauza.

pc  lyssna

#4 2011-02-25 14:50:00

oare-ce
New member

Ok, va multumesc frumos pentru raspunsuri. Ma simt balonata, si ma doare spatele, dar n-am avut stari de greata sau altceva. Sper sa fie cum spuneti voi.

Multumesc inca o data

#5 2011-02-25 14:54:16

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

stai linistita, asa cum ti-am mai zis, mie mi s-a intamplat de mai multe ori sa nu imi vina in aceeasi zi de pauza wink puss

apropo, si pe mine ma doare spatele atunci cand trebuie sa imi vina

Ultima oara a fost editat de b4rbie (2011-02-25 14:54:37)

pc  lyssna

Publicitate

loading...

#6 2011-03-01 21:40:01

Alina9494
Membru
Inregistrat: 2011-02-16

BunA!.. as avea o intrebare..stiu ca poate va suna ciudat ..dar intreb: se poate cumva daca ai avut un contact sexual ,in urma caruia nu a ejaculat..a fost doar lichidul premenstrual..sa ramai insarcinata? mentionez ca in jur de 6 -7 zile dupa mi-a venit menstruatia...si acuma cam dupa o luna juma am facut si un test de sarcina..dar a dat negativ..am facut chiar 2 de fapt..negative..mai am motive de ingrijorare? (referitor ca am facut testul dupa 1 luna jumate..a fost..pt ca am asteptat mai mult ..sa fie mai sigur)

#7 2011-03-01 21:45:43

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

da, in urma unui contact neprotejat exista sansa sa ramai insarcinata. totusi nu este cazul tau pentru ca ai avut menstra si testele facute la 1 luna jumate de la contact sunt sigure, deci nu mai ai motive de ingrijorare

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#8 2011-03-01 22:29:46

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Alina9494 a scris:

BunA!.. as avea o intrebare..stiu ca poate va suna ciudat ..dar intreb: se poate cumva daca ai avut un contact sexual ,in urma caruia nu a ejaculat..a fost doar lichidul premenstrual..sa ramai insarcinata? mentionez ca in jur de 6 -7 zile dupa mi-a venit menstruatia...si acuma cam dupa o luna juma am facut si un test de sarcina..dar a dat negativ..am facut chiar 2 de fapt..negative..mai am motive de ingrijorare? (referitor ca am facut testul dupa 1 luna jumate..a fost..pt ca am asteptat mai mult ..sa fie mai sigur)

Alina9494, ai warn pentru postare multipla. te rog sa citesti regulamentul

PS cred ca te referi la lichidul preejaculator

LE mesaj din 16 februarie 2011:

Alina9494 a scris:

Salut! Sunt noua p acest forum! si as avea o curiozitate..am doar 14 ani, nu mi-am inceput viata sexuala..si nici nu stiu foarte multe..sunt foarte derutata..de aceea sper ca ma puteti ajuta.. in primul rand..despre sexul oral.daca un baiat ii face la o fata.  aceasta poate ramane sau nu insarcinata?(stiu ca suna ciudat..si asa..doar ca intreb. ) ..

daca acum 2 saptamani nu iti incepusei viata sexuala, cum ai facut test la o luna jumate de la contactul sexual despre care vorbesti?  hmm

#9 2011-03-02 06:17:04

Alina9494
Membru
Inregistrat: 2011-02-16

Auzi.. da ai dreptate..cu postarea multipla ok srry:)... dar da am intrebat ce se intampla pentru o prietena.. nu conteaza pentru cine e.. si nu eu nu mi-am inceput viata sexuala inca:) incercam so ajut pe ea..asa ca nu vad ce rau am facut pentru ca am pus o intrebare..

#10 2011-03-02 07:49:03

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Doamne mai fetito si la 14 ani...adica eu nu zic nimic faci la cat vrei tu,dar totusi..pt binele tau nu mai sari asa in gura mai ales ca nu sti nimic...Daca ai si net decat sa iti pierzi timpul degeaba mai bine ia si documenteaza-te inainte,daca tot vrei sa experimentezi ceva...cauta si tu despre metode contraceptive,boli cu transmitere sexuala....vezi ca si la 14 ani poti ramane insarcinata si nu cred ca te-ar ferici prea tare chestia asta..Cat despre sexul oral daca ti se face tie nu ai cum sa ramai insarcinata

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#11 2011-03-02 22:55:58

AndreeaPiciu
Membru
Inregistrat: 2011-03-02

Buna seara.
Am si eu o nelamurire, mi-a venit menstruatia, dar doar o singura zi dupa care nu am mai avut nimic. E posibil sa fiu insarcinata sau doar sa am o dereglare?
Am doar mici stari de ameteala, dar sa dau afara nu.

#12 2011-03-02 23:13:53

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

ai avut contacte neprotejate? menstruatia a fost normala sau modificata? poti sa faci un test de sarcina si te lamuresti

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#13 2011-03-03 10:48:27

AndreeaPiciu
Membru
Inregistrat: 2011-03-02

maryahs a scris:

ai avut contacte neprotejate? menstruatia a fost normala sau modificata? poti sa faci un test de sarcina si te lamuresti

Da eu cu logodnicul meu nu ne protejam, dar se termina afara, bine ca stiu ca se poate ramane insarcinata si fara sa ejaculeze in interior. Pana acum am avut o menstruatie normala, e prima data luna aceasta cand mi-a venit cand trebuia dar doar o singura zi. O sa fac si un test ca sa fiu eu mai linistita si am de gand sa ma duc si la un medic ginecolog ca sa fiu sigura ca nu e vorba de o raceala.
Multumesc frumos pt. sfat.
O zi buna va doresc.

#14 2011-03-03 11:19:57

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

AndreeaPiciu a scris:

maryahs a scris:

Da eu cu logodnicul meu nu ne protejam, dar se termina afara, bine ca stiu ca se poate ramane insarcinata si fara sa ejaculeze in interior. Pana acum am avut o menstruatie normala, e prima data luna aceasta cand mi-a venit cand trebuia dar doar o singura zi. O sa fac si un test ca sa fiu eu mai linistita si am de gand sa ma duc si la un medic ginecolog ca sa fiu sigura ca nu e vorba de o raceala.
Multumesc frumos pt. sfat.
O zi buna va doresc.

fa testul de sarcina. si mergi la ginecolog.

si daca nu vrei sa ramai insarcinata protejeaza'te, suntem in anul 2011 si ai un miliard si unu de metode prin care sa te protejezi, printre care "se termina afara" nu e chiar in top.

#15 2011-03-03 11:35:20

oare-ce
New member

Imi pare rau ca nu am mai postat nimic. Mi-a venit menstruatia si totul e ok. Intr-adevar, asa a fost cum ati spus si voi.

In alta ordine de idei, o intrebare care ma tot framanta. Daca eu iau anticonceptionale, si se intampla ca o zi,  sau poate chiar 2 sa am probleme stomacale, si sa am scaune dese, insa iubitul meu nu ejaculeaza in mine, exista sanse de a ramane insarcinata? Si daca da, cat de mari sunt?

Sper sa nu o luati ca pe o intrebare prosteasca. Astept raspunsurile voastre. Mersi

#16 2011-03-03 11:39:46

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

daca ai 4 sau mai multe scaune moi pe zi, dintre care unul in primele 4 ore dupa ce ai luat pastila, e posibil sa scada protectia, asa ca e recomandat sa te protejezi suplimentar in urmatoarele 7 zile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.