homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza vaginala

#1 2011-02-25 19:18:17

nk_kinge
New member
Inregistrat: 2009-06-03

candidoza vaginala

Buna smile
As avea si eu o intrebare smile
Acum doi ani am avut candidoza vaginala..am fost la medic, si cu ajutorul tratamentului mi-a trecut..iar timp de 2 ani nu am avut nicio problema..Dar acum de vreo 5 zile a aparut din nou...din pacate nu am avut ocazia de a merge la medic, astfel m-am adresat unui farmacist, care mi-a recomandat Lomexin crema..Am utilizat crema  de 2 ori pe zi timp de 4 zile, dar nesimtind nicio ameliorare, am folosit si un ovul Lomexin  (doza unica)...dar schimbarirle nu se grabesc sa apara: mancarimea nu mai e atat de grava, dar in schimb simt arsusri, usturimi si dureri sad
Astfel as avea 2 intrebari:
1.Cam in cat timp ar trebui sa-si faca efectul acest tratament cu Lomexin -avand in vedere ca am utilizat si acel ovul?
2.Am citit si despre Nidoflor cum ca ar putea fi utlizat in cazul candidozei vaginale..intrebarea mea ar fi daca acest lucru este adevarat?Si inca ceva: are efecte mai bune decat Lomexin sau actioneaza la fel (de lent) ?
Multumesc anticipat pentru raspuns:)
Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuultaaaaaaaaaa sanatateeeeeee -caci de asta avem nevoie toate big_smile
Kinga wave

#2 2011-02-25 20:51:46

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: candidoza vaginala

buna nk_kinge daca nu iti cedeaza mergi la un ginecolog sa-ti faca un ex de secretie vaginala si o fungigrama. Eu am fost la synevo si mi-a descoperit candida glabrata o ciuperca f rar intalnita dar si f greu de depistat . multa sanatate

What doesn't kill me, makes me stronger

#3 2011-02-26 13:28:51

nk_kinge
New member
Inregistrat: 2009-06-03

Re: candidoza vaginala

Multumesc foarte mult de sfat smile puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.