|
Nu esti logat.
Caut un raspuns va rog!#1 2011-02-26 17:47:03
Caut un raspuns va rog!Buna am si eu o problema as zice destul de grava. Pe 12 februarie am avut un contact sexual, prezervativul nu s-a rupt. Apoi am inceput niste antibiotice pentru cosuri, pe care saptamana asta a trebuit sa le schimb pentru stafilococul auriu. Astazi am inceput sa am niste scurgeri vaginale(sange, la fel ca la ciclu, putin mai gelatinos uneori) cu dureri in zona inferioara a abdomenului foarte asemanatoare cu cele de ciclu. Totusi, ciclu meu ar trebui sa imi vina abia in jurul zilei de 6 martie-e neregulat e adevarat, dar niciodata nu mi-a venit mai repede. "defineste'mi fericirea.." Offline #2 2011-02-26 18:26:01
Re: Caut un raspuns va rog!pai din moment ce te-ai protejat nu ai cum sa fii insarcinata...poate e doar o dereglare a ciclului din diverse cauze.. Offline #3 2011-02-26 18:31:33
Re: Caut un raspuns va rog!totusi, nu pare a fi ciclu, adica seamana, dar ciclu are un anumit miros, secretia asta sau ce o fi, nu are, iar acum nu sunt nici 25 de zile de la fostul ciclu. "defineste'mi fericirea.." Offline #4 2011-02-26 18:59:53
Re: Caut un raspuns va rog!de cate zile o ai? Offline #5 2011-02-26 19:01:48
Re: Caut un raspuns va rog!azi e prima zi "defineste'mi fericirea.." Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-26 19:09:38
Re: Caut un raspuns va rog!sigur e ciclu si mie mi s-a intamplat.Mai mult ca sigur s-a dereglat.Ciclul menstrual reprezinta perioada cuprinsa intre ziua 1 a mentruatiei si ziua 1 a menstruatiei urmatoare. Cu toate ca lungimea medie a ciclului menstrual este de 28 de zile, un ciclu menstrual cu o durata de 21 pana la 35 de zile este considerat absolut normal.Deci mai exista si fluctuatii..si din cauza activitatii sexuale..stres etc..eu zic ca e ciclu.Ai sa te lamuresti maine,o sa vezi ca incepe sa iti vina normal. Offline #7 2011-02-26 19:16:38
Re: Caut un raspuns va rog!sper sa ai dreptate, ma panicheaza rau ideea ca ar putea fi sarcina sau orice alt lucru de care nu am nevoie acum. "defineste'mi fericirea.." Offline #8 2011-02-26 19:23:37
Re: Caut un raspuns va rog!Stai linistita,nu e sarcina.E normal sa vina uneori mai devreme,alteori mai tarziu.Ciclul devine regulat cand iei anticonceptionale,desi mai intervin si sangerari in afara ciclului..dar depinde. Ultima oara a fost editat de carmenP (2011-02-26 19:27:18) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|