homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ata penis

#1 2011-02-27 09:57:34

andreicatalin
Membru
Inregistrat: 2011-02-27

ata penis

Salut,

am 30 ani si o problema aparuta din vara, la vena dorsala mare de pe penis. Chestia a inceput din iulie si banuiesc ca e de la ata care nu s-a rupt - desi am o viata sexuala activa,  iubita de cativa ani, iar inainte am mai avut cateva prietene. Vena e umflata langa cap vreo  3 cm lungime cam cat se trage preputul in jos, si am intepaturi din cand in cand si  jena;
Intrebarea e ce pot face , ca am mers la urolog si mi-a zis ca e problema asta e la mai multi insa sa nu imi fac griji . E o idee buna sa imi taie un chirurg ata care cred eu blocheaza circulatia sangelui acolo?
Multumesc

#2 2011-02-27 11:11:01

carmenP
Full member
Inregistrat: 2011-02-25

Re: ata penis

eu cred ca se poate rezolva pe cale naturala,nu cred ca e indicat sa te duci la chirurg

Ultima oara a fost editat de carmenP (2011-02-27 11:11:16)

hjarta

#3 2011-03-03 18:28:58

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: ata penis

Mai cere sfatul unui doctor, care sa iti dea si o solutie potrivita pentru situatia ta. Nu prea vad cum ar putea frenul sa incurce circulatia, dar ma rog.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.