|
Nu esti logat.
A ejaculat pe fundul meu#1 2011-02-27 22:22:23
A ejaculat pe fundul meuAm o nelamurire .. Iubitul meu era peste mine ,eu eram intoarsa cu spatele la el si el si-a dat drumu pe fundul meu si cred ca a ajuns sperma pana la vagin . M-am ridicat repede si m-am dus sa ma spal . Ieri seara , cand s-a intamplat "bucuria" trecuse fix 12 zile de la menstruatie . E posibil sa raman? am nevoie de niste pareri , va rog . Offline #2 2011-02-27 22:33:29
Re: A ejaculat pe fundul meudoamne ce topic Offline #3 2011-02-27 23:09:16Re: A ejaculat pe fundul meuIndex ? Vreau sa aflu ? CUM RAMAI INSARCINATA!!! cauta pe forum si citeste. poate te lamureste cu ceva Ultima oara a fost editat de Macica (2011-02-27 23:09:53) ,,Romantismul este vraja care transforma praful vietii de zi cu zi intr-o ceata aurie." Elinor Glyn Offline #4 2011-02-28 00:17:06
Re: A ejaculat pe fundul meuda scz ca am deschis alt topic , o sa il sterg dupa ce ma lamureste cineva . deci ar exista vreo sansa? eu am citit si acolo unde mi-ai zis tu . Ar trebui sa inteleg ca nu prea sunt sanse sa raman , nu? Adica penisul trebuie sa fie introdus putin mai adanc in vagin pentru a ramane insarcinata? Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-28 15:16:10
Re: A ejaculat pe fundul meuOk , multumesc mult . Aveam impresia ca daca m-am spalat repede cu apa sa nu fii impins sperma in vagin dar nu prea aveam cum Offline #7 2011-02-28 20:13:45
Re: A ejaculat pe fundul meuBa se poate,chiar Doctoressa zicea mai devreme.Joaca asta e cam periculoasa...putea sa-si dea drumu altundv dc va place sa riscati?Fiti mai atenti...sau cel putin gaseste o metoda de protectie Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|