|
Nu esti logat.
Placute cu nume pentru tirsi un loc d e unde#1 2011-02-28 19:43:54
placute cu nume pentru tirsi un loc d e undebuna tuturor! am si eu o intrebare: aveti idee cam cat costa o placuta din aceea de care au soferii de tir pusa in parbriz? cu nume sau porecla? Si daca stiti si un loc de unde as putea sa le iau din bucuresti. astept raspunsul vostru. Multumesc! Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #2 2011-02-28 21:26:14
Re: placute cu nume pentru tirsi un loc d e undeeu nu sunt din Bucuresti, dar se gasesc aproape la orice artizanat... (nu stiu cat costa ca nu m-am uitat niciodata, dar nu cred ca sunt mai scumpe de 15-20 lei) Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #3 2011-03-01 10:02:48
Re: placute cu nume pentru tirsi un loc d e undede obicei la cei care personalizeaza obiecte poti sa le faci (unde se imprima tricouri, cani...) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|