|
Nu esti logat.
Ce parere aveti..-6#96 2011-05-29 15:47:42
Re: ce parere aveti..probabil il iriti cu ceva, insa cu ce numai tu stii sau poate numai el stie, si eu am momente in care ajung la concluzia ca daca vorbesc frumos si ma port frumos vorbesc cu peretii insa in 2 ani de zile am ajuns la un numitor comun si nu isi mai ia lumea in cap atat de des ca pe vremuri insa am avut "n" discutii/certuri....asta este cheia - sa iti zica cu ce il sufoci ca degeaba se ratoieste la tine fara sa iti zica cu ce il deranjezi Offline #97 2011-05-29 16:20:31
Re: ce parere aveti..adina,sincer,eu cred ca s-a saturat de tine.vorbeste cu el si vezi pe ce drum o iei!importanta esti tu! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #98 2011-05-29 22:06:09
Re: ce parere aveti..ai dreptate sonia, dar de multe ori i-am zis daca vrea sa o incheiem si a zis k nu. Ma pana acu ceva timp chiar intelegeam atitudinea asa a lui, dar de cand am inceput sa ii arat ceva indiferenta fata de cum era inainte ma gandeam sa fie altfel. Sleeping beauty, tu ce discutie crezi ca ar trebuie sa abordez cu el ca sa nu fie nici prea directa sa creada ca vreau sa ma despart de el sau chiar sa o incheiem ca m-am saturat. Da-ti-mi si mie un inciciu.Vreau ca totul sa mearga frumos cum mergea in momentele in care cum a zis si u "nu isi lua lumea in cap"". Offline #99 2011-05-29 22:21:20
Re: ce parere aveti..Si eu ma certam cu fostul si imi gasea tot felul de motive iar la sfarsitul certii ma lasa asa, fara sa pot sa imi dau seama daca sa fim impreuna sau nu. Si la un momendat s-a saturat si el de starea asta si m-am trezit ca mi-a zis ca s-a hotarat si ca nu mai vrea sa fim impreuna si ulterior eu nu am mai vrut sa ne impacam. Acum 2 zile s-a intamplat asta si vad ca desi am fost suparati in prima zi ne-am revenit si pana la urma am ramas in relatii bune. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #100 2011-06-06 15:02:19
Re: ce parere aveti..fetelor am discutat cu prietenul meu pe seama faptului ca nu imi place sa faca glume proaste si de ce isi schimba comportamentul asa de des fata de mine. L-am intrebat daca exista vreo fata care ii face cu ochiul si m-a facut nebuna, ca de ce cred asa ceva k nu e adevarat. Dar ceva din ceea ce mi-a zis mi-a dat de banuit faptul ca atunci cand l-am intrebat daca ma iubeste mi-a zis ca nu poate sa isi dea seama acuma, poate atunci cand pentru o anumita perioada nu as fi langa el, daca as pleca pentru ceva timp in alta parte si as fi departe de el. Nu stiu ce sa zic mi-a km pus niste semne de intrebare...voi ce ziceti>? Offline Publicitateloading...
#101 2011-06-06 15:12:43
Re: ce parere aveti..si dupa ce mi-a zis el chestia asta l-am intrebat care ar fi motivul el spunandu-mi ca nu e vorba de trecerea sentimentelor ci pentru ca nu mai este ca la inceput ca totusi au trecut 2 ani si chestii din astea... Offline #102 2011-06-06 15:19:55
Re: ce parere aveti..Probabil a intervenit obisnuinta si de asta. Incercati sa faceti ceva numai pt voi ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #103 2011-06-06 15:22:04
Re: ce parere aveti..si ce pana mea as putea sa fac. chiar nu stiu cum sa scot monotonia asta mai ales ca el este genul de baiat care ii place sa aibe bani si munceste km toata ziua si noi ne vedem destul de rar daca e sa zic asa. Offline #104 2011-06-06 15:27:39
Re: ce parere aveti..Mai...iti dai seama ca noi nu avem cum sa stim exact ce e intre voi. V-at gandit la o pauza,sa va clarificati sentimentele? Offline #105 2011-06-06 15:29:46
Re: ce parere aveti..pentru el o pauza inseamna despartire..i-am cerut asta pe la inceputul relatiei cand am avut noi o perioada mai proasta si atunci mi-a zis ca pentru el pauza inseamna despartire.eu tot ma gandesc ca este din cauza faptului ca el este mai apatic, mai introvertit.. Offline #106 2011-06-06 15:32:42
Re: ce parere aveti..Nu despartire...spuneai ca el a zis ca si-ar da seama daca te iubeste,in conditiile in care ati sta departe unul de altul o perioada. Propune-i...si daca iti cere despartirea,sau vrea sa va despartiti,fa ca el. Altceva nu stiu ce sa mai zic...cam astea sunt singurele solutii,si altceva nu cred ca ai ce face. Offline #107 2011-06-06 19:41:20
Re: ce parere aveti..adina,daca a zis ca ii trebuie timp sa sa isi dea seama dacate iubeste,nu te iubeste clar!nu mai pierde timpu!viata e scurta si imprevizibila.si maine poimaine treci de 30 ani...succes!si tarie!nu se merita!sa pleci-asta trebuie sa faci. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #108 2011-06-06 20:01:02
Re: ce parere aveti..
Asta incercam si eu sa spun,dar am vrut sa fiu mai subtila... Offline #109 2011-06-12 15:02:13
Re: ce parere aveti..tinand cont ca titlul topicului nu face referire la ceva anume si ca s-a inceput cu "2 fac baie impreuna" si s-a ajuns sa se discute despre relatii, imi spun si eu oful aici, ca altundeva chiar nu stiu unde as putea scrie. V., soarele si luna Offline #110 2011-06-12 15:08:42
Re: ce parere aveti..Daca al tau e de acord cu asta sigur. E foarte ok sa-i spui asta mamei. Spune-i ca stie foarte bine cum se comporta baba si cat de nesimtita poate fi. Si ca sa nu izbucnesti iar sa faci vreo prostie ai preferat sa-l chemi pe al tau pentru 1 zi 2 sa te tempereze si sa se asigure ca nu face ceva nelalocul lui baba... Do the world a favor, stay like this forever. Offline #111 2011-06-12 15:47:55
Re: ce parere aveti..merci pt raspunsul rapid, random! V., soarele si luna Offline #112 2011-06-12 23:40:29
Re: ce parere aveti..gata, s-a rezolvat i-am spus maica-mii ca l-am chemat pe al meu gandindu-ma ca, de fata cu el, nu s-ar fi apucat naroada sa se ia de mine si ma crezu Ultima oara a fost editat de april sunset (2011-06-12 23:42:08) V., soarele si luna Offline #113 2011-06-12 23:47:22
Re: ce parere aveti..:> Do the world a favor, stay like this forever. Offline #114 2011-06-26 11:49:33
Re: ce parere aveti..help me faster. Iubitul meu este intr-o stare foarte proasta din cauza parintilor lui. Ieri cand ne-am intalnit mi-a zis k i-au disparut niste bani care ii mai avea si el pusi deoparte. Intr-adevar nu era foarte multi, nu erau decat 50 de lei, dar nu conteaza suma ci faptul ca nici unul de la el din casa nu recunoaste k i-a luat. Ieri a fost cum a fost dar acuma din nou are aceasta stare proasta si este din nou nervos si apatic. I-am zis ca sa iesim in oras si nu vrea, vreau sa il ajut sa iasa din starea asta,. Spune-timi si mie ce sa fac. please Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|