|
Nu esti logat.
Scurgerile maro si sanii umflati#1 2011-03-02 20:04:12
scurgerile maro si sanii umflatiBuna< numele meu este Sorina, am 20de ani si mi-am inceput viata sexuala de 2 ani.Am si am avut relatii sexuale doar cu prietenul meu.Nu am luat anticonceptionale nici o data,dar am o problema majora mi-a intarziat menstruatia o luna si cand mi-a venit a curs foarte putin si dupa 3 zile,cam asa a inceput sa imi curga o excretiie maro,doar cateva picaturi pe absorbant,acest lucru dureaza deja de vreo 4 zile si plus ca am si sanii foarte tari cam de 10 zile si nu inteleg de ce...chiar nu stiu care e cauza acestor probleme asa ca v-as ruga sa ma ajutati cu niste ideei si sfaturi urgent deoarece sunt disperata:((multumesc anticipat Offline #2 2011-03-02 20:14:34
Re: scurgerile maro si sanii umflatiPoti fi insarcinata! si poate fi sangerarea de nidatie, adica de prindere a ovulului fecundat de paretii uterului...Fa un test de sarcina! Eu am avut asa la ambele sarcini... Ultima oara a fost editat de daliana (2011-03-02 20:15:22) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2011-03-02 22:37:39
Re: scurgerile maro si sanii umflatiAi avut contacte neprotejate? ai spus doar ca n-ai luat niciodata anticonceptionale, insa nu mentionezi alte metode de contraceptie. Daca ai avut contacte neprotejate, e posibil sa fii insarcinata,intr-adevar, cel mai bine fa-ti un test de sarcina si te lamuresti. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|