homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrerupere ac-2

#20 2011-03-13 20:50:02

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Re: intrerupere ac

si eu cand am mai facut pauze (2 in 7 ani tongue ) mereu mi-a intarziat si 2 saptamani.. acum a fost soc sa vad sangerarea.
se poate sa fie spotting mai fluid si mai cu cheaguri?

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#21 2011-03-13 21:01:32

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

eu am auzit ca ovulatia se poate prezenta cu scurgeri maronii (din cauza unor mici sangerari).
dar cu cheaguri....parca deja e cam mult, poate e menstra in toata regula. o raceala cred ca poate favoriza dereglarea ciclului. nustiu 
vezi ce se mai intampla pe viitor.
sa te faci bine! smile

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-03-13 21:03:36)

#22 2011-03-15 07:53:41

coraline
Addicted member

buun nici ciclu nu a fost pentru ca a doua zi nu mai aveam scurgerile lol mai am secretia maronie, dar nu ca duminica cand a curg multicel si cu cheaguri.
m-a pus pe mine sa opresc pastilele chicot

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#23 2011-03-20 19:54:14

coraline
Addicted member

am incercat cu lubrifiant, e muult mai bine, chiar mi-a placut big_smile am sangerat insa in continuare tongue nu stiu de unde si cum naiba... nici nu ma voi prinde vreodata
ac-urile am cam 3 saptamani jumate de cand nu le mai iau, folosesc prezervativ care logic e lubrifiat +lubrifiant din farmacii si tot sangerez..

oi fi eu mai ciudata? lol sa incetez sa mai imi fac griji?

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-03-20 19:54:51)

#24 2011-03-20 21:22:01

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

de fapt, prezervativele maresc frecarea cesafac

Publicitate

loading...

#25 2011-03-20 21:22:52

coraline
Addicted member

mda, bun atunci nu mai bine ma las eu de meserie?  lol

#26 2011-03-20 21:28:21

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

cora eu nu inteleg de ce ar fi AC.urile de vina? Daca ar fi fost sa fie din cauza lor, eu spun, ca ai fi sangerat si in afara contactelor, ori din cate am citit aici tu sangerezi strict dupa contact. Deci in acest caz mai mult ca sigur sangerarea e provocata de contact si nu de AC.uri. Ceva aici nu se leaga.... nustiu

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#27 2011-03-20 21:32:24

coraline
Addicted member

ynna aia nu inteleg si eu, ce poate sa se intample in timpul contactului incat sa sangerez? medical sunt ok, papa c1 etc.. si doar nu m-am stramtat peste noapte si am inceput sa sangerez

cand i-am zis medicului ca sangerez primul lucru s-a gandit la ac, mai ales cand mi-a vazut analizele

#28 2011-03-20 22:06:08

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Daca ar fi dupa mine n-as zice ca primul lucru la care s-a gandit au fost AC.urile ci ca asta a fost/este singura idee pe care o are. Si totusi in mintea mea nu se leaga. Deci daca tu de maine nu te-ai mai atinge "de barbatul tau", n-ai mai sangera, prin urmare AC.urile ar fi f bune nu?

Singura chestie care m-ar face sa ma gandesc si la AC.uri e ca ele scad libidoul si ca te-ai lubrifia mai greu si vasele de sange de la nivelul vaginului ar fi mai sensibile si nah... Dar ca AC.urile sunt cauza...no way...

Un timp de sangerare, de coagulare ai facut recent?
Eu asa dupa mintea mea, nu spun ca gandesc bine sau ca am dreptate, as spune ca, din nu stiu ce motiv, peretii vaginului sunt mai sensibili decat ar trebui sa fie, si vasele mici mai de la suprafata se rup in timpul contactului si sangerezi. La altceva nu ma duce mintea nustiu ...imi pare rau neutral . Oricum ar fi eu spun ca sunt sigura 98% ca asta nu e de la AC.uri. E posibil chiar si un singur "vasulet" sa fie cum nu trebuie acolo si sa iti dea de furca. In fond sangerarea nu e mare.

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#29 2011-03-21 21:12:29

coraline
Addicted member

ynna la prima parte ai foarte mare dreptate, daca nu as mai face sex, clar ar fi bune, sangerare fara sex nu am avut si nu am deloc.

la partea cu lubrifierea ma gandeam si eu, ca poate fiind mai stramta asta ar fi problema. insa am incercat si cu lubrifiant si a fost la fel. ciudat este ca am doar de o vreme incoace sangerarile, nu mai stiu exact cand le-am descoperit prima data, candva primavara sau vara trecuta. pana atunci nu aveam asa ceva

sangerarea exact, nu este deloc mare, pe "obiectul" lui nu se vede nici un fir de sange, nu ne "mozolim", el este curat dupa, eu cand ma sterg gasesc cateva firisoare de sange.

insa ca si tine nu gasesc un motiv pentru care s-ar fi sensibilizat lol si ce as putea face sa nu mai fie asa

ma gandesc sa merg iar la medic, dar am asa o senzatie ca nu voi primi cine stie ce raspuns coerent

#30 2011-04-05 20:33:35

coraline
Addicted member

saptamana asta se fac 3 saptamani de cand imi astept sa imi vina ciclul. nici un semn... sanii usor mai umflati, cateodata o durere de ovare usoara si cam atat. genial....m-a "mancat" pe mine sa fac pauza. cat ar trebui sa mai stau pana sa ajung la medic dupa pastilutele magice de venire a ciclului?

#31 2011-04-07 19:33:19

coraline
Addicted member

plizzzzzz ce fac? sad azi dadea semne ca vine si tot n-a venit. usoara secretie maronie spre dimineata, dureri de ovare si spate, dar au trecut pe la pranz.
sa ma duc la medic? sambata se fac 3 saptamani

#32 2011-04-08 09:49:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ori ai rabdare, ori mergi la medic, iti va da duphaston, ceea ce inseamna ca tot artificial iti vei provoca menstruatia, doar daca tii neaparat sa ai ceva ce tine loc de menstruatie... cum vrei

#33 2011-04-08 20:22:04

coraline
Addicted member

eh cred ca ai avut gura aurita heim, azi mi-a venit de la sine lol

#34 2011-09-19 10:14:39

Cheers
New member
Inregistrat: 2011-08-31

cam de 2 saptamani am renuntat la anticonceptionale.ma simt bine,insa cam la 5 zile dupa ce le-am lasat,au inceput sa ma doara ovarele,o durere precum cea de dinaintea menstruatiei(poate putin mai tare).simteam ca am ca niste crampe,parca imi rasucea cineva ovarele.insa nu ma durea tot timpul,asa ma mai lua de vreo 3-4 ori pe zi.m-au durut asa cam 3-4 zile,apoi deloc si mai am o jena la contactul sexual,la penetrare mai adanca tot asa ma dor(insa banuiesc ca este de la penetrare).ma gandeam daca trebuie sa ma astept la ceva schimbari dupa renuntarea la pastile(gen spotting,dureri la ovare si de cap etc) si daca ovarele ma dor asa din cauza ca organsimul meu revine la normal.voi merge si la ginecolog,insa abia in decembrie pot.
pana atunci,mai astept pareri de la voi.thanks  puss

#35 2011-09-19 21:41:34

a_bloom87
Membru
Inregistrat: 2011-07-12

Buna, am si eu o probl...am intrerupt AC dupa 3 ani de folosire fara pauza,acum mi-a venit ciclul...doar ca ma sperie cantitatea redusa.Este o problema?Mentionez ca este prima luna fara AC.
Multumesc.

#36 2011-09-19 23:15:13

Cheers
New member
Inregistrat: 2011-08-31

bloom eu am mai citit ca e normal sa fie altfel menstra,mai redusa sau mai abundenta.mai ales ca ai luat 3 ani fara pauza,depinde si de organism.mai asteapta sa vezi ce mai zic si fetele.
si eu am renuntat luna asta la Ac,ma dor ovarele f.tare sad sper sa-mi vina normal si sa nu am dereglari.dupa ce ai lasat Ac-urile ti-a venit la fel ca inainte?ma refer daca nu ai avut intarziere mai mult de 1 luna etc.

#37 2011-09-20 10:21:29

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

eu zic ca e normal, doar ele se "trezesc" dupa atata vreme in care ac-urile le-au inlocuit "munca" de zi cu zi.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.