homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Aloe Vera ca varianta de tratament pentru infectii uro-genitale??!

#1 2011-03-04 13:31:43

adri_d
New member
Inregistrat: 2011-01-12

Aloe Vera ca varianta de tratament pentru infectii uro-genitale??!

Buna tuturor. Avand niste probleme de sanatate uro-genitale, am tot colindat lumea mare a intenetului pentru a gasi solutii la problemele mele.Am ajuns si la Aloe Vera si in sensul asta mi-am achizitionat Aloe Vera Berry Nectar si intentionez sa imi iau si capsule cu Aloe Ferox si Aloe First care cica ar ajuta in asemena afectiuni. E careva dintre voi care a luat asa ceva si a avut rezultate in urma tratamentului? Cum se ia de fapt Aloe Berry Nectar? Pe recipient scrie ca 1 litru trebuie luat in 4 zile, adica intre 60-120 ml o data, de 1-2 ori pe zi, dar cel de la care l-am achizitionat mi-a zis sa iau doar un capac o data, ca ar putea avea efecte neplacute daca iau mai mult. Voi cum l-ati luat si ce rezultate ati avut? Multumesc

#2 2011-03-06 13:07:47

adri_d
New member
Inregistrat: 2011-01-12

Re: Aloe Vera ca varianta de tratament pentru infectii uro-genitale??!

Totusi, nimeni de aici nu face tratament cu Aloe Vera?!!!!

#3 2011-03-06 15:45:19

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca nu ti s-a raspuns, probabil ca nu

#4 2011-03-06 16:27:31

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Ce fel de probleme uro-genitale ai?nu stiu daca cu un simplu gel de aloe vera te va vindeca..iti trebuie analize si un tratament adecvat afectiunii tale..

pc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.