|
Nu esti logat.
Interpretare test papanicolau#1 2011-03-05 01:02:00
interpretare test papanicolauSalutare tuturor sunt noua aici ....si hop ca si sar cu intrebarile , sa incep asadar : Acum o luna am efectuat testul papanicolau si analiza secretiei care a relevat o infectie cu gardnerella ...medicul mi-a spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez si ca acest lucru s-a intamplat cel mai probabil datorita faptului ca ma spal foarte des ..poate chiar prea mult ..si folosesc tot felul de produse pentru igiena intima , in orice caz mi sa dat tratament cu ovule 10 zile si antibiotic 3 zile, iar azi am primit si rezultatul testului papanicolau , din pacate nu am cum sa intreb medicul meu dat fiind faptul ca ma regasesc la 2600km distanta de el in orice caz rezultatul este urmatorul :1. Adecvarea frotiurilor pentru evaluare : satisfacatoare 2. Caracterizare generala : modificari celulare benigne 3. Modificari relative asociate cu :Inflamatia 4. Evaluare hormonala : Pattern hormonal compatibil cu varsta si anamneza Clasa 2 , Examen Cito-Bacteriologic : Infectii: Gardnerella , ar trebui sa fiu ingrijorata? daca da..e de rau..daca nu credeti ca ar fi recomandat sa repet in fiecare an testul? Multumesc mult si o seara excelenta tuturor ! Offline #2 2011-03-05 12:49:26
Re: interpretare test papanicolaumultumesc mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|