|
Nu esti logat.
Amenda loc parcare#1 2011-03-05 18:07:50
Amenda loc parcareAm si eu o problema legata de o amenda luata pentru parcare. In octombrie anul trecut, am parcat pe un loc platit undeva in zona Drumul Taberei. In primul rand toate locurile din fata blocurilor sunt platite, doar ca acesta este pe trotuar si la momentul respectiv nu se vedea nimic scris pe jos (erau anumite urme de vopsea, dar in nici un caz nu se intelegea ca ar scrie ceva acolo ), nici o placuta nimic pe gardul din fata, sau ceva. Persoana/ familia (o familie de tigani de altfel ) care avea locul de parcare a chemat politia si astfel am primit o amenda frumoasa de 1500 ron. pe care am contestat-o in instanta, iar acum dupa 6 luni aproape, trebuie infatisare la tribunal. Eu nu am fost de fata cand a venit politia si s-a facut constatarea. Astazi am fost la locul respectiv si se vede clar ca este reinnoita inscriptia "loc platit"(scris pe asfalt), dar nu se precizeaza numarul masinii; plus ca mereu am vazut pe locul respectiv alte masini decat cea scrisa pe procesul verbal ca trebuia sa parcheze acolo. Offline #2 2011-03-05 18:10:43
Re: Amenda loc parcaredeya, nu ma pricep sa iti zic ce sa faci ... mi se pare totusi exagerata amenda Offline #3 2011-03-05 18:31:18
Re: Amenda loc parcaretrebuie sa cunosti legea.., parca se poate parca si pe un loc platit in anumite ore - in cursul zilei - , din ce stiu eu, cauta pe net There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2011-03-05 19:17:42Re: Amenda loc parcaredin cate stiu, locul de parcare este "inchiriat" ca sa zic asa doar intre orele 18-8, adica pe parcursul noptii practic, in rest e un loc de parcare ca oricare altul deci daca ai lasat-o pe parcursul zilei te-ai scos Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2011-03-05 19:34:26
Re: Amenda loc parcareda, asa stiam si eu cu orele respective... dar din cate am citit pe net in sectorul 6 nu se aplica chestia cu orele. oricum, ora trecuta pe proces verbal este 18.30, deci cu 30 de minute peste presupusa limita. Ultima oara a fost editat de deyacrs (2011-03-05 19:39:50) Offline Publicitateloading...
#7 2011-03-05 19:46:34
Re: Amenda loc parcareeu am loc platit si am o placuta de la primarie sa se vada.... Offline #8 2011-03-05 19:50:55
Re: Amenda loc parcare
nu are legatura procesul verbal , constatarea se face de catre politie cu poze ... cum se face in cazul ridicarilor de masini. Asa ca nu este necesara semnatura celui care a parcat masina pe procesul verbal Offline #9 2011-03-05 20:06:45
Re: Amenda loc parcarein octombrie la ora aia era seara, deci clar nu am vazut..plus ca era sters atunci...m-am uitat la o sapt, cand am primit amenda acasa. astazi am fost acolo si este clar reinnoit, desi si acum este sters, dar se intelege. Offline #10 2011-03-05 22:18:14
Re: Amenda loc parcare
Asa stiu si eu.Adica eu decat atunci am drepturi asupra locului de parcare,intre 18-8 ,in rest ,pana la ora 18 e un loc public,unde poate parca oricine doreste Dupa ora 18 are dreptul proprietarul sa iti ceara sa muti masina din locul respectiv,politia in niciun caz nu are niciun drept;stiu ca astfel de conflicte se rezolva intre proprietari Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-03-05 22:19:29) Offline #11 2011-03-06 10:24:33
Re: Amenda loc parcareEu spun ca poate ar trebui sa consulti un avocat. Am un prieten care a avut o amenda destul de mare(100 mil), a fost data pe nedrept, insa daca nu avea avocat sigur nu castiga.Asa a dat 5 mil la avocat .......nu stiu ce sanse sunt sa castigi daca nu ai un avocat, mai ales ca e intr-un fel si vina ta.Bfta Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #12 2011-03-06 22:43:54
Re: Amenda loc parcareKleo, am vorbit si cu un avocat prieten de familie cu ai mei si mi-a recomandat sa continui cu acest proces si sa precizez la proces ca parcarea nu este semnalata in nici un fel, contrar legilor (mi-a dat el scris exact legile). joi este procesul si va anunt atunci ce am facut. Offline #13 2011-03-12 12:40:21
Re: Amenda loc parcareDeya, ce ai facut la infatisare? Sunt chiar curioasa... Failure teaches Success! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|