homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat va roggg

#1 2011-03-05 23:13:04

Alina_O2006
New member
Inregistrat: 2009-05-13

Un sfat va roggg

Buna. Numele meu este Alina, incerc de aproape 2 ani sa raman insarcinata , am inceput deja analizele pentru infertilitate. Dar problema e alta...de cateva luni au inceput sangerari la contact sexual, dureri si usturimi urinare, am fost la medic acum 3 luni si a zis ca nu e rana, la PAP a iesit bine CII, doar o inflamatie...am luat tratament 3 luni ovule cervugid si simptomele au ramas aceleasi. Acum o saptamana am fost iar la medic ...iar PAP CII, Analiza completa secretie vaginala ...doar o mica candida, rana cica nu e. Nu stiu ce sa mai fac , poate vreuna dintre voi sa mai confruntat cu asa ceva si ma poate ajuta cu un sfat , medicul meu da din umeri , la ultima recoltare pentru PAP a sangerat colul, simptomele sunt aceleasi , parca acum am si dureri sub burta jos, sangerare la contact sexual.Colposcopie inca nu am facut , medicul meu zice ca nu e cazul ...pur si simplu ma lasat asa in aer. OFF doamne. Daca  e cineva care ma poate ajuta plsss

#2 2011-03-05 23:15:34

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Un sfat va roggg

eu zic sa mergi si la alt medic....din pacate asa e la noi, tre sa umbli pe la mai multi medici ca sa afli sigur ce ai roll

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2011-03-06 09:41:31

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Trebuie sa faci o colposcopie la alt medic.

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#4 2011-03-06 13:06:25

adri_d
New member
Inregistrat: 2011-01-12

Consulta si alt medic ginecolog si fa si un consult urologic. Daca esti din Cluj, iti pot recomanda un medic ginecolog bun.Cauta Elite Nutritia pe net si scrie-i si medicului de acolo. Iti va prescrie un tratament care te va ajuta.

#5 2011-03-06 16:21:09

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

In legatura cu usturimea pe care o ai,poate fi o infectie urinara,poti face o urocultura..sangerarea poate fi si o raceala puternica,ar fi bine sa faci mai multe investigatii,de ex o ecografie transvaginala,ca sa vezi starea ovarelor si a uterului,a endometrului...si analizele pt clamydia,micoplasma si ureaplasma care se fac separat de celelalte analize... acestea dau anexite si infertilitate...

pc

Publicitate

loading...

#6 2011-03-07 00:38:57

Alina_O2006
New member

Am uitat sa precizez ca am facut si analizele la urina si urocultura, au iesit amandoua bine...nu inteleg ceva ...analiza pentru clamydia , micoplasma ...nu e relevanta din secretia vaginala ...adica daca secretia a iesit oki e posibil totusi sa am unele dintre astea ...sa cer analize detaliate? Astazi iar am avut un contact sexual ...scurgere maronie de data asta ...pana acum a fost tot rosie, rozalie....nu am avut dureri deloc azi. sunt din alba iulia si am incercat aici aproape tot medicii ginecologi, deja nu mai stiu la care sa merg ...medicul actual in afara de faptul ca ma pune pe masa de control si imi recolteaza pentru pap si secretie nik nu face ...fara ecooo, fara control manual sau palpare. Asta mi se pare si mie ciudat la el. Inainte de asta eram la o doctorita care numai eco intravaginal imi facea ...dar analiza de secretie sau urina nu mi-a recomandat sa fac. O sa fac o colposcopie dar ma gandesc sa merg la cluj. Va multumesc mult pentru raspunsuri ...chiar am nevoie ...situatia asta dureaza de ceva vreme si ma extenuat deja ...analize peste analize, tratamente costisitoare si nik concret.

#7 2011-03-07 22:37:26

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Pt clamydia, micoplasma si ureaplasma sunt niste analize speciale,se recolteaza din col,nu ies la o analiza normala de secretie..

pc

#8 2011-03-07 23:03:44

Alina_O2006
New member

eueu 10 eu am facut o analiza completa de secretie vaginala (mi-a dat de la laborator 2 lame si un betisor special sigilat bagat intr-un recipient cu lichid)...nu mai stiu ce sa cred ...clar schimb medicul , actualul mi-a zis ca daca era sa am ceva BTS-uri imi ieseau in analiza de la secretie.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.