|
Nu esti logat.
Buna am si eu o intrbare#1 2011-03-06 10:03:49
buna am si eu o intrbaream o problema .. mi`a intarzaiat ciclul 2 zile mi`e foarte frica .. am avut un contact sexual neprotejat dar nu s`a "terminat" in mne .. . tin sa mentionez ca am avut un ciclu regulat dar acuma nu stiu ce se intampla .. nu am nici o simptoma cum ca as fi "insarcinata" ... doar ma doare burta .. ca si cum mi`ar veni ciclul va rog ajutati`ma .... Offline #2 2011-03-06 10:14:04
Re: buna am si eu o intrbareIntarzierea de 2 zile nu e mare. Insa risc de sarcina exista. Era bine daca ne spuneai si in ce perioada a ciclului menstrul a avut loc contactul. Durerea de burta poate fi si SPM dar poate fi si simptom de sarcina. Daca au trecut trei saptamani de la contact poti face un test de sarcina si te lamuresti. Daca nu, nu poti decat sa astepti sa treaca 7 zile de intarziere si sa faci testul, daca pana atunci nu apare menstra. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2011-03-06 10:26:08
Re: buna am si eu o intrbareAsa cum a zis si Andreea cel mai bine te lamureste un test de sarcina..chiar daca sansele sa fi insarcinata sunt mici trebuie sa sti ca exista un lichid inainte de ejacularea propriu-zisa care contine spermatozoizi..Multa sanatate si ai grija de tine Nu poti acuza gravitatia cand dragostea te doboara!!! Offline #4 2011-03-09 13:00:59
Re: buna am si eu o intrbareS-a mai rezolvat ? Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #5 2011-03-09 13:11:39
Re: buna am si eu o intrbarebuna...am si eu o problema...am uitat sa iau o pastila in saptamana a3a ziua 7,nu am luato nici a doua zi,iar seara am luat-o pe cea din ziua respectiva....iar ciclu mi-a venit cu o zi mai devreme....e normal???ce fac acum?iau incontinuare pastile din acel blister?mentionez ca folosesc rigevidon....va multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-09 13:13:56
Re: buna am si eu o intrbarepai ce pastile sa mai iei, e rigevidon 21+7 ? ca daca e asa ai luat o pastila inactiva, nu se pune, deci te protejezi suplimentar in pazua (pastilele inactive ) + primele 7 pastile din folia noua Offline #7 2011-03-09 17:44:12
Re: buna am si eu o intrbareBuna. Am inceput o folie de anticonceptionale acum 4 zile. Astazi, la o ora jumatate dupa ce am luat-o am avut un scaun normal insa la vreo alte 4 ore dupa aceea am avut un alt scaun. De asta data, acesta a fost putin mai moale. Credeti ca a aparut vreo problema cu absorbtia pastilutei sau este in regula, nu trebuie inlocuita? Multumesc mult. Offline #8 2011-03-09 17:48:35
Re: buna am si eu o intrbareNu trebuie inlocuita,esti ok Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|