homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna am si eu o intrbare

#1 2011-03-06 10:03:49

ioanaadina
Membru
Inregistrat: 2011-03-06

buna am si eu o intrbare

am o problema .. mi`a intarzaiat ciclul 2 zile cesafac mi`e foarte frica .. neutral am avut un contact sexual neprotejat dar nu s`a "terminat" in mne .. . tin sa mentionez ca  am avut un ciclu regulat dar acuma nu stiu ce se intampla .. nu am nici o simptoma cum ca as fi "insarcinata" ... doar ma doare burta .. ca si cum mi`ar veni ciclul va rog ajutati`ma ....

#2 2011-03-06 10:14:04

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: buna am si eu o intrbare

Intarzierea de 2 zile nu e mare. Insa risc de sarcina exista. Era bine daca ne spuneai si in ce perioada a ciclului menstrul a avut loc contactul. Durerea de burta poate fi si SPM dar poate fi si simptom de sarcina. Daca au trecut trei saptamani de la contact poti face un test de sarcina si te lamuresti. Daca nu, nu poti decat sa astepti sa treaca 7 zile de intarziere si sa faci testul, daca pana atunci nu apare menstra.

Sfat: pe viitor foloseste o metoda contraceptiva eficienta(prezervativ, anticonceptionale, plasture, inel contraceptiv, etc). Coitul intrerupt nu ofera decat 60% protectie ....

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2011-03-06 10:26:08

trikkygirl
New member
Inregistrat: 2011-02-06

Asa cum a zis si Andreea cel mai bine te lamureste un test de sarcina..chiar daca sansele sa fi insarcinata sunt mici trebuie sa sti ca exista un lichid inainte de ejacularea propriu-zisa care contine spermatozoizi..Multa sanatate si ai grija de tine  puss

Nu poti acuza gravitatia cand dragostea te doboara!!!

#4 2011-03-09 13:00:59

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

S-a mai rezolvat ? sad

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#5 2011-03-09 13:11:39

mihaela stanciu
Membru
Inregistrat: 2011-03-09

buna...am si eu o problema...am uitat sa iau o pastila in saptamana a3a ziua 7,nu am luato nici a doua zi,iar seara am luat-o pe cea din ziua respectiva....iar ciclu mi-a venit cu o zi mai devreme....e normal???ce fac acum?iau incontinuare pastile din acel blister?mentionez ca folosesc rigevidon....va multumesc

Publicitate

loading...

#6 2011-03-09 13:13:56

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai ce pastile sa mai iei, e rigevidon 21+7 ? ca daca e asa ai luat o pastila inactiva, nu se pune, deci te protejezi suplimentar in pazua (pastilele inactive ) + primele 7 pastile din folia noua

#7 2011-03-09 17:44:12

Alina_Bacau
New member
Inregistrat: 2011-03-09

Buna. Am inceput o folie de anticonceptionale acum 4 zile. Astazi, la o ora jumatate dupa ce am luat-o am avut un scaun normal insa la vreo alte 4 ore dupa aceea am avut un alt scaun. De asta data, acesta a fost putin mai moale. Credeti ca a aparut vreo problema cu absorbtia pastilutei sau este in regula, nu trebuie inlocuita? Multumesc mult.

#8 2011-03-09 17:48:35

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Nu trebuie inlocuita,esti ok

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.