|
Nu esti logat.
Scurgeri neobisnuite#1 2011-03-06 15:38:17
scurgeri neobisnuiteNu stiu daca s-a mai discutat despre asta dar m-am uitat putin pe aici si am vazut anumite subiecte asemanatoare dar nu chiar ca ceea ce am eu. Mi-am inceput contactele sexuale acum 2 luni si nu am avut probleme pana acum o saptamana cand in timpul actului sexual a inceput sa curga un lichid maroniu spre rosu, era imposibil sa fie ciclul si nu imi pot da seama de la ce provine, la inceput am crezut ca poate sunt resturi de ciclu dar nu sunt sigura. Problema insa se mentine ieri mi s-a intamplat acelasi lucru si nu am fost inca la doctor as vrea sa stiu ce e si daca necesita un control. Offline #2 2011-03-06 15:43:54
Re: scurgeri neobisnuitedaca si ieri s-a intamplat tot in timpul actului sexual iti recomand sa mergi la ginecolog cat mai repede. Offline #3 2011-03-06 15:55:54
Re: scurgeri neobisnuiteOk multumesc pentru raspuns o sa incerc sa fac un control cat mai repede. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|