homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Punct si de la capat!

#1 2011-03-06 23:55:37

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Punct si de la capat!

Deci fetelor... Problema mea: In decursul anilor, am avut 2 relatii serioase. Care n-au avut finale prea fericite pentru mine. Am fost fata care pune suflet, care nu tinea cont de spusele lui x si care iubea neconditionat. Dar din cate vad, o relatie nu se cladeste in stilul in care le-am abordat eu pe cele doua. Spun asta pentru ca n-am primit niciodata in schimb iubirea ce-o ofeream, in plus pt ei asta era o garantie si permisiunea de a face orice neutral Ultimul era mereu ferm convins ca el putea face ce-l taie capul ca eu tot il accept inapoi, si am si facut asta de multe ori  neutral Pe scurt: am fost papusa pe care o manevrau si isi bateau ei joc dupa bunul plac.

Acum, cred ca ma indragostesc  rodnar  dupa o perioada neagra!! Tipul e super nice, avem prieteni comuni, ma simt bine in preajma lui... Lucrurile merg slow, ne cunoastem, flori etc. Nu suntem inca impreuna, dar am eu impresia ca urmeaza. De placut, ne placem asta e sigur! Dar mie mi-e frica! Nu stiu sa am o relatie practic, sau nu stiu ce e cu mine  supa Nu stiu ce sa fac sa fie bine si sa nu fie iar un esec cu care sa-mi bat capul si cu care sa ma intristez. Ce sa fac sa scap de frica ce mi-au lasat-o relatiile trecute? Stiu ca eu am gresit ca am fost deschisa si am permis multe lucruri dar acum ce sa fac?! Sa fac pe dura, neinteresata si indiferenta?
Tind sa cred ca nu stiu sa am o relatie  neutral
Scuzati daca nu se intelege nimic din postul meu dar sunt mai confuza ca niciodata chicot

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#2 2011-03-07 00:37:24

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Punct si de la capat!

eu te sfatuiesc sa fii un pic mai detasata si sa te pui tot timpul pe tine pe primul loc! gandeste-te ca nu e normal sa ajungi in situatia de a-ti face tie rau pt a-i fi lui bine! nu trebuie sa faci pe dura, neinteresata si indiferenta, trebuie doar sa stii sa fii si putin egoista din cand in cand! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2011-03-07 00:40:04

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

dea_di a scris:

eu te sfatuiesc sa fii un pic mai detasata si sa te pui tot timpul pe tine pe primul loc! gandeste-te ca nu e normal sa ajungi in situatia de a-ti face tie rau pt a-i fi lui bine! nu trebuie sa faci pe dura, neinteresata si indiferenta, trebuie doar sa stii sa fii si putin egoista din cand in cand! smile

subscriu , si bag si eu asta la cap , intr-adevar trebuie sa te pretuiesti

..be the best ...fuck the rest smile))

#4 2011-03-07 00:41:38

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

nu este scris nicaieri cum trebuie sa ai o relatie ...dar incearca sa ii oferi lucruri, adica sa il rasplatesti pentru ceea ce face... daca e bine ii oferi bine...cand vezi ca lucrurile deviaza schimbi foaia... si e foarte bine daca stabilesti unele lucruri de la inceput cu partenerul smile succes puss

#5 2011-03-07 00:48:45

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Eu zic sa lasi lucrurile sa vina de la sine,si sa faci ce te taie capu`. Pana la urma urmei,daca nu e sa fie,nu e...nu ca "nu stii tu sa ai o relatie". E foarte probabil sa fie persoana care apreciaza felul tau de a fii si anume sa iubesti neconditionat,si iti poate da si el la randul lui ceea ce astepti tu. Dar daca nu o sa mai incerci,n-ai de unde sa stii.

Ultima oara a fost editat de BiancaElena (2011-03-07 00:49:23)

Publicitate

loading...

#6 2011-03-07 00:55:53

Chamomile
Full member

puss fetelor
Problema nu e ca nu vreau sa incerc, vreau! Dar as vrea sa-mi fie bine si mie... De aceea sunt putin retinuta si ma gandesc la ce va fi la ce as vrea sa fie nu vreau sa mai bag capul inainte si sa nimeresc un zid.
Dea si Vio va dau dreptate. Pana acum am lasat de la mine si eu n-am contat. Ar fi bine sa contez si eu sau: "dupa fapta si rasplata".

Ultima oara a fost editat de Chamomile (2011-03-07 00:57:29)

#7 2011-03-07 13:34:16

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

sa nu mai faci acelasi greseli pe care le-ai facut in relatiile anterioare , adica sa nu mai fi o marioneta pentru partener. Sa pui piciorul in prag atunci cand nu-ti convine ceva, sau cand iti greseste cu ceva .
sa te pui pe tine, sentimentele tale mai presus de partener sau de relatia voastra de cuplul.

#8 2011-03-07 14:35:10

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Random a scris:

ala nu-i egoism? hmm

Sa sti ca nu e. Nu-i strica sa fie putin egosista. Chiar mai era pe aici pe forum o fata care spunea ca de-a lungul relatiilor si-a dat seama ca atunci cand a fost putin egoista i-a fost mai bine. Sa se mai gandeasca si la ea din cand in cand. Si eu am facut acelasi lucru, iubind neconditionat si facand tot posibilul ca persoana de langa mine sa se simta bine, persoana care nu mi-a vazut eforturile. E bine sa te pui putin mai des pe tine in fata. Am de gand sa o iau si eu de la capat si sa devin mai egoista putin, sa ma gandesc putin mai mult la nevoile mele si asa am fost acuzata ca ma gandesc mai mult la mine, asa ca... de ce sa fiu acuzata degeaba? lol

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#9 2011-03-07 15:48:24

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Eu m-am hotarat. Nu mai fac compromisuri pt orice lucru marunt. Cum simt tca e ceva in dezavantajul meu, atac big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#10 2011-03-07 17:35:00

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

Chamomile, sunt fix in aceeasi situatie cu tine. deja am al 2lea esec in cateva luni. tind sa cred ca nu stiu sa am o relatie.. neutral , dar fetele au dreptate. eu am incercat si sa ma gandesc numai la mine si tot n-a mers, drept urmare sunt in pom si pomu'n aer, ca nu mai stiu ce sa fac.

Ultima oara a fost editat de Emm (2011-03-07 17:37:42)

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#11 2011-03-07 17:46:04

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Dar de ce trebuie sa fiti VOI de vina ca una, doua, n relatii nu au mers? Toate au o explicatie logica in viata asta. Relatiile nu se conduc dupa ce scrie in carti, nu exista "nu stiu sa am o relatie", cum spunea Emm. Cu barbatul potrivit lucrurile merg de la sine.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#12 2011-03-07 18:36:48

Chamomile
Full member

Sa stii ca ai dreptate yoyolina, cu barbatul potrivit lucrurile merg de la sine si poate ca am pupat noi broscoi pana acum, dar speram sa apara si printul. Si putin egoista am sa incerc sa fiu, sa nu ma las cucerita atat de repede cum am facut-o in trecut si sa-l las si pe el sa-mi demonstreze ca incepe sa tina la mine. Am sa incerc ca imi tin in frau indragosteala si sa las si gandirii loc nu doar viselor ce mi le dicteaza inima.
Mie sincera sa fiu, mi-e frica sa nu-l indepartez asa si sa nu ma creada o scortoasa sau ceva de genul lol Nici nu stiu cum sa ma comport cu el! Desi ii caut compania nu stiu cum sa fac sa nu vada ca eu caut asta, fac pasi ff micutzi si cu mare teama.

#13 2011-03-07 21:24:12

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Asta credeam si eu pana mai acum cateva luni, ca nu mai stiu sa am o relatie normala. Mai mult, ca nu ma va satisface pe deplin o relatie normala. Insa am testat pe mine faptul ca, alaturi de barbatul potrivit, lucrurile vin de la sine. Am fost si sunt eu alaturi de el, asa cum nu credeam ca mai pot sa fiu. Nu mi-am mai facut planuri si ganduri de genul "sa nu-i spun asta ca oare ce va crede?" sau "sa nu fac asta ca cine stie ce o sa gandeasca". Am fost eu, asa cum simteam, si a fost foarte bine. Lasa-te in voia valului si incuma-te sa incerci, nu poti sa stii daca el nu este intr-adevar cel potrivit pentru tine!

#14 2011-03-08 00:44:51

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu sunt la a doua relatie serioasa din viata mea
in prima am intrat de mica, de la 16 ani, am crescut impreuna dar eu am fost cea care am pus mereu relatia pe primul loc si am acceptat chestii pe care acum nu le-as mai accepta etc.
atunci cand am iesit din acea relatie mi-am promis si mi-am impus eu mie ca anumite lucruri nu le voi mai accepta intr-o relatie. e vb de lucrurile acceptate anterior si care m-au facut sa sufar. si e f bine asa. al meu stie clar ce accept si cu ce sunt de acord. bine, conteaza foarte mult si comunicarea dintre parteneri

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.