homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cos/umflatura pe labia mare

#1 2011-03-07 03:50:13

angelina1986
New member
Inregistrat: 2011-01-07

cos/umflatura pe labia mare

buna fetelor.

dupa cum spune si titlul, am, ceea la inceput am crezut ca e, un cos insa acum nu mai sunt atat de sigura deoarece nu mai trece.
este situat pe labia mare(externa) chiar la limita zonei unde creste parul pubian si ca zona e situat in paralel cu clitorisul (zau ca nu stiu cum altfel sa explic si nu as fi vrut sa creez confuzia cu glanda bartholin care stiu ca e situata chiar la baza zonei) Nu ma doare si din cate am putut eu sa vad e ca o umflatura de marimea unui bob de piper si a aparut in urma cu o saptamana. Azi am zgandarit-o si a curs putin sange dar atat si umflatura tot acolo e.

sa fie cos? sau poate fi motiv de ingrijorare pentru ceva mai grav?

PS: nu cred sa fie de la ras. ultima data m-am ras acum mai bine de 2 luni. Mai nou "tund'' parul deci.... big_smile

#2 2011-03-07 10:27:33

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

Re: cos/umflatura pe labia mare

Mie mi s-a intamplat de cateva ori, in general, in timpul menstruatiei, ca se tot freca tamponul. Dupa ce l-am stors de sange, s-a retras, i-am dat cu un unguent si a disparut. Dar la mine era dureros. Atata vreme cat e unul singur nu cred sa fie altceva decat o inflamatie. Ar trebui sa dispara.

Ultima oara a fost editat de daliana (2011-03-07 10:28:12)

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#3 2011-03-07 15:51:30

angelina1986
New member
Inregistrat: 2011-01-07

da stiu pentru ca si eu am mai avut cosuri in zona asta si erau foarte dureroase.dar asta nu doare si il am de atata timp

#4 2011-03-07 22:43:05

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

fuguta la ginecolog...

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#5 2011-03-08 08:39:51

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Si eu am avut de ctv ori...chiar nu stiu ce e,dar mi-a trecut de la sine.Nu ma durea nu ma deranja cu nimic...oricum daca nu iti trece in ctv zile fugi la ginecolog.In caz ca afli poate ne spui si noua ce este si de la ce se face

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.