|
Nu esti logat.
Cos/umflatura pe labia mare#1 2011-03-07 03:50:13
cos/umflatura pe labia marebuna fetelor. Offline #2 2011-03-07 10:27:33
Re: cos/umflatura pe labia mareMie mi s-a intamplat de cateva ori, in general, in timpul menstruatiei, ca se tot freca tamponul. Dupa ce l-am stors de sange, s-a retras, i-am dat cu un unguent si a disparut. Dar la mine era dureros. Atata vreme cat e unul singur nu cred sa fie altceva decat o inflamatie. Ar trebui sa dispara. Ultima oara a fost editat de daliana (2011-03-07 10:28:12) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2011-03-07 15:51:30
Re: cos/umflatura pe labia mareda stiu pentru ca si eu am mai avut cosuri in zona asta si erau foarte dureroase.dar asta nu doare si il am de atata timp Offline #4 2011-03-07 22:43:05
Re: cos/umflatura pe labia marefuguta la ginecolog... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2011-03-08 08:39:51
Re: cos/umflatura pe labia mareSi eu am avut de ctv ori...chiar nu stiu ce e,dar mi-a trecut de la sine.Nu ma durea nu ma deranja cu nimic...oricum daca nu iti trece in ctv zile fugi la ginecolog.In caz ca afli poate ne spui si noua ce este si de la ce se face Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|