homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadou sexy-5

#77 2011-03-31 22:40:22

Janhvy
New member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-03-29

Re: cadou sexy

Of, eu mereu am considerat că outfiturile astea "to get horny" sunt inutile. Adică, poate aduc puțină sare și piper la locul potrivit și ?n momentul potrivit, dar, din punctul meu de vedere, un băiat ar trebui să se agite ?n momentul ?n care răm?i ?n orice ai pe sub haine (asta c?nd ai rotfl2) ). Cel mai horny moment e scăpatul de haine, oricare ar fi ele. Dacă vrei să-i faci un moment de streaptease, ?n care să-l agiți la maxim, eh, atunci cred că ar trebui să pui preț pe ce porți pe tine. Oricum, ar trebui să vă simțiți sexy ?n orice purtați, că faptul că un corset vă pune s?nii ?n evidență sau că un babydoll ?l va da gata ?n mod cert ajută p?nă la un punct. Am văzut băieți care se cam satură de nesf?rșitele corsete care mai că dau pe afară.
Anyways, și eu sunt complexată. Nici eu nu am s?ni prea mari, dar din punctul meu de vedere, "lucrul" care ?mi pune corpul cel mai mult ?n evidență sunt eu. big_smile

Ultima oara a fost editat de Janhvy (2011-03-31 22:41:22)

#78 2011-03-31 22:50:34

Janhvy
New member

lol nici eu nu am spus asta. și nici nu am vorbit de zile obișnuite. a fost părerea mea legat de subiect, sorry dacă am jignit pe cineva.

#79 2011-03-31 23:00:23

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

orangina123 a scris:

e iubitul alteia? rodnar

A very good question... care vad ca a ramas fara raspuns. Dar pp ca e sot daca schimba prefixul.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#80 2011-03-31 23:03:44

Janhvy
New member

Jeniffer a scris:

de ce ai jigni? dar ai spus ca:

"Am văzut băieți care se cam satură de nesf?rșitele corsete care mai că dau pe afară." - nu se satura daca le dai mai rar...si vor fi si surprinsi..

si

"Anyways, și eu sunt complexată." - nu faci asta daca esti complexat ci ..r.evin...pt o surpriza lol

Nu le dau nici mai des, nici mai rar, ptr că nu prea am ce da.  rodnar
Și ce am vrut să spun eu nu a fost că sunt ?mpotriva chestiilor ăstora. Nu sunt. Vroiam doar să subliniez că fiecare ar trebui să se simtă sexy ?n orice obiect de vestimentație. Că e o salopetă sau un chilot tanga.

#81 2011-03-31 23:05:24

nimenialtu
Full member

Nush. Nu scrie data nasterii in profilul ei, deci posibil sa fii facut el 20. Dar as tinde sa cred ca facea 30 tongue Daca intr-adevar facea 20 he's probably one lucky guy sa aiba o persoana care sa-i faca astfel de surprize. Sau cel putin eu imi inchipui ca e o relatie mai speciala chiar daca el nu e iubitul ei

Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2011-03-31 23:07:11)

Ten minutes of silence.

Publicitate

loading...

#82 2011-03-31 23:50:37

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

nimeni, si daca facea 30? nu mai era lucky?

e important sa te simti sexy in orice, dar nu strica ceva care sa te puna in valoare, nu-i asa? big_smile

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#83 2011-04-01 16:19:23

nimenialtu
Full member

In general e o diferenta mare intre iubitul alteia care are 20 si 30 de ani. La 30 nush daca as spune ca e norocos tongue.

Ten minutes of silence.

#84 2011-04-02 11:48:50

dragoste_cu_nabadai
Full member

de ce nu?

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#85 2011-04-03 00:04:03

nimenialtu
Full member

Ca sigur nu ii pica bine daca afla "nevasta". La 20 iti bagi picioarele si-ti cauti alta la o adica ca doar nu aveai planuri de nunta cu respectiva (in special dupa un cadou de genu de la alta).

Ten minutes of silence.

#86 2011-04-03 14:16:53

dragoste_cu_nabadai
Full member

da poti sa nu fi casatorit la 30.si ce , la 30 nu mai poti sa-ti cauti alta?esti deja batran? lol

#87 2011-04-03 14:43:14

nimenialtu
Full member

practic la orice varsta poti sa-ti gasesti alta. Nu ne opreste decat buzunarul sa gasim pe vreuna la 18 ani in costum de scolarita cand noi avem 80. Dar eu gandesc ca la 30 de ani o relatie e privita altfel de cele 2 parti decat la 20. Nu zic ca e un cadou rau, god knows I wouldn't say no to one at any age. Ziceam doar ca la 30 de ani poate sa aibe complicatii pe care la 20 nu le-ar avea. Depinde evident de relatie de mentalitate si mai stiu eu ce.

Ten minutes of silence.

#88 2011-04-03 20:46:49

dragoste_cu_nabadai
Full member

aha.inteleg ce spui smile daca 20 de ani e varsta nebuniei si a distractiilor, de la 30 incepe sa intervina responsabilitatea si maturizarea sentimentului.la asta te refereai?

#89 2011-04-04 09:30:53

nimenialtu
Full member

Da exact.

Ten minutes of silence.

#90 2011-04-04 12:45:59

broken_wings
Full member
De la: somewhere
Inregistrat: 2010-09-12

dragoste_cu_nabadai a scris:

aha.inteleg ce spui smile daca 20 de ani e varsta nebuniei si a distractiilor, de la 30 incepe sa intervina responsabilitatea si maturizarea sentimentului.la asta te refereai?

depinde de om smile pentru unii la 30 de ani poate sa fie varsta distractiei si a nebuniilor wink iar pentru altii poate sa fie toata viata, nimeni nu spune ca la  X ani trebuie sa devii plictisitor si serios smile in pat poti fi cat de nebun vrei si la 60 de ani lol (daca te mai tine) tongue parerea mea wink

si scuze daca m-am bagat aiurea puss

Doar tu! hjarta

#91 2011-04-04 14:01:43

dragoste_cu_nabadai
Full member

asa e broken wings, eu am zis in general cum e privita situatia big_smile
nu te bagi aiurea, e o discutie deschisa oricui si chiar mi-ar placea sa mai dezbatem subiectul.
fiecare dintre noi avem anumite prejudecati si poate e un soc sa vezi ca un om nu e asa cum te asteptai tu sa fie, tinand cont de varsta, dar asta nu inseamna ca e de rau.

eu iubesc viata si imi doresc sa fiu inconjurata numai de persoane asemeni mie, care stiu sa se bucure de ea indifierent de varsta big_smile

#92 2011-04-04 19:44:42

broken_wings
Full member
De la: somewhere
Inregistrat: 2010-09-12

asa e broken wings, eu am zis in general cum e privita situatia big_smile
nu te bagi aiurea, e o discutie deschisa oricui si chiar mi-ar placea sa mai dezbatem subiectul.
fiecare dintre noi avem anumite prejudecati si poate e un soc sa vezi ca un om nu e asa cum te asteptai tu sa fie, tinand cont de varsta, dar asta nu inseamna ca e de rau.

eu iubesc viata si imi doresc sa fiu inconjurata numai de persoane asemeni mie, care stiu sa se bucure de ea indifierent de varsta big_smile

bravo tie applause  asa si trebuie smile fiecare se bucura de viata asa cum stie si asa cum isi doreste, nu trebuie sa existe anumite tipare wink
puss

Doar tu! hjarta

#93 2011-04-04 19:48:41

nimenialtu
Full member

broken_wings a scris:

depinde de om smile pentru unii la 30 de ani poate sa fie varsta distractiei si a nebuniilor wink iar pentru altii poate sa fie toata viata, nimeni nu spune ca la  X ani trebuie sa devii plictisitor si serios smile in pat poti fi cat de nebun vrei si la 60 de ani lol (daca te mai tine) tongue parerea mea wink

si scuze daca m-am bagat aiurea puss

Serios =/= plictisitor. Ceea ce am zis eu e ca la 30 de ani esti mai responsabil. Si asta nu inseamna ca nu faci prostii, ci ca le faci si stii care sunt consecintele (si in principiu le si accepti). Cred ca nu ma voi schimba nici la 80 de ani (daca ii prind) si o sa-mi vad de viata si o sa incerc tot ce mi se ofera in viata.

@Craciunita cu cadoul. Toti ne dorim sa avem in jurul nostru doar persoane asemeni noua. Si in principiu asta si facem de cand suntem mici si mergem la gradinita (sau cresa). Insa la ce te referi cand zici "fiecare dintre noi avem anumite prejudecati si poate e un soc sa vezi ca un om nu e asa cum te asteptai tu sa fie, tinand cont de varsta,..."??

Ten minutes of silence.

#94 2011-04-04 21:02:18

dragoste_cu_nabadai
Full member

Adica in momentul in care mi-a spus varsta lui, eu ma asteptam sa fie altfel, mai responsabil si mai matur.nu spun ca nu e matur, dar ii place in continuare ca uneori sa fie copil big_smile nu stiu daca ma exprim suficient de clar.
A devenit ceva destul de uzual in societatea noastra ca la o anumita varsta sa ai familie, copii si tot asa, si in momentul in care intalnesti un om care demonteaza mitul asta, esti putin socat...asta am vrut sa spun.

#95 2011-04-05 02:50:29

nimenialtu
Full member

Nu cred ca exista o varsta tipar la care sa ai familie. Unii poate chiar nu sunt facuti pt asa ceva si prefera alte activitati. Nu-mi dau seama cum e el din caracterizarea facuta de tine deci presupun doar ca nu se incadreaza in tiparele tale si eventual ale societatii.

Ten minutes of silence.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.