homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Posibil sarcina, posibil trichomonas vaginalis?

#1 2011-03-07 21:45:12

livia456
Membru
Inregistrat: 2011-03-07

posibil sarcina, posibil trichomonas vaginalis?

buna,

acum aproximativ 1 luna mi-am facut niste analize, cultura de col si secretie vaginala. astazi mi-am facut un test de sarcina si se pare ca a iesit pozitiv. intrebarea mea este daca este posibil sa am trichomonas vaginalis avand in vedere ca la analize mi-a iesit "nu se observa"?
am pus mai jos rezultatul analizelor:

SECRETIE COL UTERIN: Cultura si identificare bacterii
Flora fara semnificatie patogena
CELULE EPITELIALE:
frecvente
LEUCOCITE:
rare
TRICHOMONAS VAGINALIS:
nu se observa
LEVURI:
absente
FLORA:
frecventi lactobacili

acum 7 luni m pierdut o sarcina la 23 de saptamani, din motive necunoascute inca, dar poate fi si o infectie cauza. deci, se poate sa am trichomonas?sunt un pic cam nelinistita pentru ca abia vineri am programare la ginecolog.

multumesc,

#2 2011-03-07 22:05:30

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Re: posibil sarcina, posibil trichomonas vaginalis?

Pai daca a zis ca nu se observa,inseamna ca nu ai..ai lactobacili ceea ce este bine,fac parte din flora normala a vaginului,sunt protectorii ei..infectie vad ca nu ai,poti face insa analizele pt clamydia,ureaplasma si micoplasma,daca zici ca ai pierdut o sarcina..aceste bacterii pot produce avort,insa si infertilitate..

pc

#3 2011-03-07 22:13:53

livia456
Membru

multumesc de raspums.

analizele mentionate de tine le-am facut, au iesit bine. la fel si papanicolau.

ma ingrijoreaza pentru ca la trichomonas rezultatul este "nu se observa" si nu absent. adica, mi-e teama ca exista dar nu s-a putut da un "verdict" clar. mentionez ca am simptomele pentru trichomonas, ceea ce este si mai stresant pentru mine.

#4 2011-03-08 09:50:40

livia456
Membru

mda... acum dimineata am gasit cateva pete maronii pe chilot. asta ce mai inseamna? ma ingrijoreaza orice.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.