|
Nu esti logat.
Ce sa fie?#1 2011-03-08 22:30:42
ce sa fie?buna seara...fetelor...de 3 luni de zile i au anticonceptionale yaz,si pana acuma totul a fost in regula,spotting in primele zile...menstre 2-3 zile,cam maro-rosii,iar de curand am fost plecata in vacanta cu iubitul o saptamana,dar eu am continuat sa iau anticonceptioanale la aceiasi ora cum le luam in romania,eventual intarziam un sfert de ora,o juma de ora,o ora,dar le am luat...iar in a treia zi de pastila placebo,mi a venit menstra,ma tinut 2-3 zile ca de obicei(de la ultima menstra nu am mai avut contact sexual)...si azi(dupa aproape 2 saptamani de la ultima menstra)mi s a parut ca am niste secretii mai galbui-maronii..parca ramasite de menstra...dar foarte foarte foarte putine... Offline #2 2011-03-09 06:01:26
Re: ce sa fie?nu cred ca are vreo treaba cu anticonceptionalele.. fa o analiza www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|