homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pana unde sa mergi din dragoste?

#1 2011-03-09 14:28:56

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

pana unde sa mergi din dragoste?

in primul rand, bine v-am regasit. nu am mai intrat pe forum de foarte mult timp. o sa va spun si povestea mea, pentru ca am mare nevoie de o parere impartiala.
am avut un prieten timp de 4 ani. am decis sa pun punct, pentru ca era o relatie la distanta si mi-am dat seama ca ramaneam in ea doar din obisnuinta si ca el ma iubea mult mai mult decat il iubeam eu pe el. de aceea am decis ca e mai bine si pentru el si pentru mine sa ne continuam viata pe cai separate.
dupa asta am mai cunoscut baieti, am mai iesit, dar nimic serios. intr-o seara, am inceput sa vorbesc cu R pe un site. la inceput de plictiseala, nu m-am gandit la nimic serios. intr-o zi, am decis sa iesim la o plimbare, pentru ca amandoi pierdeam timpul in casa. ce nu am mentionat este ca R nu este roman. el era venit pentru un semestru, la un schimb de experienta. tocmai de aceea, de la inceput, mi-am propus sa nu fie nimic serios. la fel gadea si el. nu avea de gand sa isi faca o relatie aici.
am iesit, am vorbit pana a doua zi dimineata...de atunci nu cred ca a trecut zi sa nu ne intalnim. nu am mai intalnit un baiat ca el...perfect pentru mine...toti cei care ne vedeau impreuna spuneau ca suntem facuti unul pentru celalalt...intodeauna aveam ce discuta, intotdeauna gaseam ceva de facut impreuna, era mereu atent cu mine...am ajuns sa ma trezesc noaptea, sa ma uit la el cum doarme si sa ma intreb cum am putut fi atat de norocoasa. nu am simtit pentru nimeni, ceea ce simt pentru el. am petrecut si o saptamana superbe in grecia in vacanta impreuna, i-am cunoscut sora, avand in vedere ca el a zis ca nu a dus niciodata o fata acasa la familia lui, ca sa o prezinte ca fiind prietena lui...
PROBLEMA: semestrul s-a terminat. el a plecat inapoi. nu stiu ce sa fac...sa las totul sa moara sau nu. el, la inceput zicea ca nu vrea relatie la distanta, ca trebuie sa se gandeasca la viitorul lui etc. acum vorbim zilnic, ne vedem zilnic pe internet. sufar enorm ca nu e langa mine. eu termin facultatea anul asta. as pleca la el fara sa stau pe ganduri...dar nu stiu daca el vede lucrurile la fel. nu pot sa il intreb pentru ca imi este frica sa nu il sperii sau de un raspuns negativ. saptamana viitoare este ziua lui. ma bate gandul sa ii fac o surpriza si sa ma duc la el cateva zile...nu stiu ce sa fac sad sa renunt sau sa lupt?

P.S.: am scris putin tongue . as vrea sa aud cateva pareri, sfaturi...
va multumesc daca ati reusit sa cititi tot big_smile

#2 2011-03-09 14:40:06

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Re: pana unde sa mergi din dragoste?

Pana la urma tot va trebui sa vorbesti cu el, sa vezi ce vrea si el mai departe.

Nu stiu cat de impartiala e parerea, dar eu una m-as duce. Adica m-am si dus deja cu prietenul meu si asta la 18 ani jumate. Si nu-mi pare rau nici o clipa. Nu mi-ar parea rau nici daca ne-am desparti definitiv. Decat sa stai sa te gandesti cum ar fi fost, mai bine fa-o!

#3 2011-03-09 14:44:21

iony
Sr. member

si eu m-as duce...si la vara as pleca acolo, pentru ca nu ma tine nimic legata de romania. chestia e ca el nu prea isi exteriorizeaza sentimentele. dar eu la el vad ca ii pasa. de exemplu pe fb nu avea poze cu nici o fata, cu mine are o gramada. eu il vad ca tine la mine, dar cred k il sperie ideea de implicare...

#4 2011-03-09 14:46:21

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

zic sa vorbesti cu el smile si sa o tai acolo... daca nu merge te poti intoarce inapoi smile

#5 2011-03-09 14:51:13

iony
Sr. member

chestia e ca saptamana viitoare e ziua lui. am niste bani pusi deoparte si m-as duce sa il vad...dar nu stiu daca sa merg acum sau mai tarziu. a plecat abia de 2 saptamani, totul e din scurt...pe de alta parte cred ca i-as demonstra ca imi pasa si ca sunt dispusa sa fac orice ca sa mearga...
chestia e ca la inceput aveam impresia ca e putin "out of my league". adica multe fete umbla dupa el, mai ales ca e si un baiat de nota 20... mi-e frica si de faptul ca ochii care nu se vad se uita...

Publicitate

loading...

#6 2011-03-09 14:53:59

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

si eu zic sa vorbesti cu el... trebuie sa stii ce vrea pe viitor, ce planuri are...
eu zic sa vorbesti cu el si despre ideea ta de a merge la el, sa vezi ce reactie are, ce parere are...
(parerea mea)

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#7 2011-03-09 15:03:10

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

eu zic sa ii spui dinainte, mai in gluma mai in serios ca vrei sa vii de ziua lui, sa vezi ce reactie are.

pc  lyssna

#8 2011-03-09 15:04:49

jackal
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-03-15

fiind baiat,eu personal m-as simti flatat ca o fata sa strabata atatia km ca sa fie de ziua mea alaturi de mine,asa ca sfatul meu e sa mergi la el,dar sa il anunti cu cateva zile inainte big_smile

iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult
Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#9 2011-03-09 15:06:57

b4rbie
Sr. member

de parca fetele nu s-ar simti flatate ca un baiat sa parcurga atatia km pt ziua lor de nastere.. big_smile

pc  lyssna

#10 2011-03-09 15:07:11

iony
Sr. member

i-am batut un apropo si a zis ca 99% vrea si 1%...vrea! crystel, tu ca baiat ce parere despre toata  situatia?

#11 2011-03-09 15:08:54

b4rbie
Sr. member

atunci du-te, dar eu zic sa nu te grabesti sa iti faci planuri de mutare cu el. la urma urmei nu il cunosti chiar atat de bine, ati fost impreuna doar un semestru
e un lucru f riscant sa mergi in strainatate si cine stie ce sa patesti, sa nu ai pe nimeni. incearca sa il cunosti mai bine, viziteaza-l mai des, dar nu te grabi cu mutatul.

pc  lyssna

#12 2011-03-09 15:09:27

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

iony, atunci mergi la el...
despre ce tara e vorba? daca pot intreba :">

Ultima oara a fost editat de alyush (2011-03-09 15:10:10)

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#13 2011-03-09 15:13:36

jackal
Hero member

iony a scris:

i-am batut un apropo si a zis ca 99% vrea si 1%...vrea! crystel, tu ca baiat ce parere despre toata  situatia?

e destul de complicata situatia pentru ca datorita sentimentelor pe care tu le nutresti pentru el,este foarte posibil sa incepi sa il agasezi si sa vrei sa fii tot timpul langa el.

acest lucru trebuie sa eviti tu.

Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului"

#14 2011-03-09 15:17:40

jackal
Hero member

yony chiar daca sentimentele tale fata de el sunt puternice incearca sa le tii in frau si sa le dozezi pana ajunge-ti (sper eu big_smile ) sa formati un cuplu cu adevarat sau pana vei pleca la el big_smile

#15 2011-03-09 15:57:14

iony
Sr. member

exact asta nu vreau sa fac, si de aia nu stiu ce sa fac. incerc sa nu il stresez, mai mult ma cauta el, de aia nu stiu nici daca sa merg acum la el sau nu. de plecat la el, nu inseamna ca ma mut cu el, oricum vreau sa plec dupa ce termin ca sa lucrez un an si apoi sa incep un masterat in afara. ceea ce vreau eu este sa am posibilitatea sa merg pana la capat cu relatia asta. daca e sa nu mearga sa fie din cauza noastra, pentru ca nu ne intelegem sau nu ne potrivim, nu din cauza distantei. de aici pleaca toata dilema mea...alyush, e vorba de grecia.

#16 2011-03-09 17:32:36

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

atata timp cat nu iti strici studiile pt asta, eu m-as duce fara sa stau pe ganduri. ma refer la mutatul acolo dupa faculta tongue
de ziua lui, eu nu m-as duce... dar asta e doar ce as face eu. am asa o senzatie ca o perioada despartiti poate sa lamureasca putin mai mult lucrurile inainte sa iei o hotarare majora, cum e aia cu mutatul. plus ca nu as cheltui bani lol mai bine i-as strange pt la vara..
dar asta nu`i batut in cuie, poate, fiind in situatia ta, privind cu ochi de hjarta m-as duce. nu e nimic rau nici daca te duci de ziua lui...

oricum, ai curaj si intreaba`l orice. e cel mai bine.. decat sa crezi o chestie care nu e asa, sa iti faci niste planuri in minte si apoi sa fi f dezamagita, dupa ce ai pus si mai mult suflet...

hjarta

#17 2011-03-09 19:23:14

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

iony, in primul rand esti fata? tongue tongue tongue dupa nick si chiar pana la jumatatea primului tau post, am crezut ca esti un baiat indragotit de alt baiat !!!tonguetonguetongue

in al doilea, nu te duce la el fara sa-l anunti...mai ales ca relatie e cusuta cu un fir ff subtire, nu e nimic sigur ....si nu te sfatuiesc, pentru ca ai putea avea ( f. multe) surprize...

in al treilea rand....mi se pare ff asemanatoare povestea ta de acum cu cea pe care ai avut-o inainte, dar exact invers...cel putin intr-un aspect:
cred ca tu-l iubesti mai mult decat el pe tine, dar el ar putea avea alte ganduri....daca te iubea, ramanea cu tine, avea grija de tine si nu te-ar fi scapat pentru nimic in lume hjartahjartahjarta
cel putin ti-ar fi zis sa mergi cu el....sau ar fi deschis el discutia... sa fiti impreuna pentru mai mult timp
in schimb, daca nu ia el initiativa ar putea insemna ca vrea sa lase sa se "raceasca" totul...
daca esti pregatita sa infrunti toate astea...inseamna ca-l iubesti ff mult si trebuie sa-ti raspunzi (sincer) la intrebarea urmatoare: MERITA? in functie de raspuns, vei sti sigur ce va trebui sa faci!
hjarta

fucking perfect...

#18 2011-03-09 19:34:16

iony
Sr. member

da, sunt fata lol de ce ai avut impresia ca sunt baiat? stiu. poate asa e. chestia e ca raspunsul meu e sigur DA, merita. el e alta fire, e mult mai rational, are un plan in fata pe care vrea sa il urmeze. se sperie si de ideea de relatie serioasa. are 23 de ani. daca e sa plec la vara in grecia, nu vreau sa ma mut cu el, sa ne casatorim sau cv de genul. a fost o relatie mult prea frumoasa ca sa se termine asa. vreau un final. daca merge bine, daca nu, nu. vreau sa imi caut de lucru, sa strang un ban ca sa fac un masterat. loveable, da. ai dreptate ca e prea curand, dar la mine urmeaza licenta, o sa fiu foarte ocupata, poate imi iau si un job ca sa am un ban in plus. daca nu plec acum, nu mai plec pana la vara...

#19 2011-03-09 20:54:18

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Ce frumos hjarta Altceva nu am de zis lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.