|
Nu esti logat.
Pana unde sa mergi din dragoste?#1 2011-03-09 14:28:56
pana unde sa mergi din dragoste?in primul rand, bine v-am regasit. nu am mai intrat pe forum de foarte mult timp. o sa va spun si povestea mea, pentru ca am mare nevoie de o parere impartiala. Offline #2 2011-03-09 14:40:06
Re: pana unde sa mergi din dragoste?Pana la urma tot va trebui sa vorbesti cu el, sa vezi ce vrea si el mai departe. Offline #3 2011-03-09 14:44:21
Re: pana unde sa mergi din dragoste?si eu m-as duce...si la vara as pleca acolo, pentru ca nu ma tine nimic legata de romania. chestia e ca el nu prea isi exteriorizeaza sentimentele. dar eu la el vad ca ii pasa. de exemplu pe fb nu avea poze cu nici o fata, cu mine are o gramada. eu il vad ca tine la mine, dar cred k il sperie ideea de implicare... Offline #4 2011-03-09 14:46:21
Re: pana unde sa mergi din dragoste?zic sa vorbesti cu el si sa o tai acolo... daca nu merge te poti intoarce inapoi Offline #5 2011-03-09 14:51:13
Re: pana unde sa mergi din dragoste?chestia e ca saptamana viitoare e ziua lui. am niste bani pusi deoparte si m-as duce sa il vad...dar nu stiu daca sa merg acum sau mai tarziu. a plecat abia de 2 saptamani, totul e din scurt...pe de alta parte cred ca i-as demonstra ca imi pasa si ca sunt dispusa sa fac orice ca sa mearga... Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-09 14:53:59
Re: pana unde sa mergi din dragoste?si eu zic sa vorbesti cu el... trebuie sa stii ce vrea pe viitor, ce planuri are... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #7 2011-03-09 15:03:10
Re: pana unde sa mergi din dragoste?eu zic sa ii spui dinainte, mai in gluma mai in serios ca vrei sa vii de ziua lui, sa vezi ce reactie are. Offline #8 2011-03-09 15:04:49
Re: pana unde sa mergi din dragoste?fiind baiat,eu personal m-as simti flatat ca o fata sa strabata atatia km ca sa fie de ziua mea alaturi de mine,asa ca sfatul meu e sa mergi la el,dar sa il anunti cu cateva zile inainte iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #9 2011-03-09 15:06:57
Re: pana unde sa mergi din dragoste?de parca fetele nu s-ar simti flatate ca un baiat sa parcurga atatia km pt ziua lor de nastere.. Offline #10 2011-03-09 15:07:11
Re: pana unde sa mergi din dragoste?i-am batut un apropo si a zis ca 99% vrea si 1%...vrea! crystel, tu ca baiat ce parere despre toata situatia? Offline #11 2011-03-09 15:08:54
Re: pana unde sa mergi din dragoste?atunci du-te, dar eu zic sa nu te grabesti sa iti faci planuri de mutare cu el. la urma urmei nu il cunosti chiar atat de bine, ati fost impreuna doar un semestru Offline #12 2011-03-09 15:09:27
Re: pana unde sa mergi din dragoste?iony, atunci mergi la el... Ultima oara a fost editat de alyush (2011-03-09 15:10:10) Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #13 2011-03-09 15:13:36
Re: pana unde sa mergi din dragoste?
e destul de complicata situatia pentru ca datorita sentimentelor pe care tu le nutresti pentru el,este foarte posibil sa incepi sa il agasezi si sa vrei sa fii tot timpul langa el. iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #14 2011-03-09 15:17:40
Re: pana unde sa mergi din dragoste?yony chiar daca sentimentele tale fata de el sunt puternice incearca sa le tii in frau si sa le dozezi pana ajunge-ti (sper eu ) sa formati un cuplu cu adevarat sau pana vei pleca la el iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline #15 2011-03-09 15:57:14
Re: pana unde sa mergi din dragoste?exact asta nu vreau sa fac, si de aia nu stiu ce sa fac. incerc sa nu il stresez, mai mult ma cauta el, de aia nu stiu nici daca sa merg acum la el sau nu. de plecat la el, nu inseamna ca ma mut cu el, oricum vreau sa plec dupa ce termin ca sa lucrez un an si apoi sa incep un masterat in afara. ceea ce vreau eu este sa am posibilitatea sa merg pana la capat cu relatia asta. daca e sa nu mearga sa fie din cauza noastra, pentru ca nu ne intelegem sau nu ne potrivim, nu din cauza distantei. de aici pleaca toata dilema mea...alyush, e vorba de grecia. Offline #16 2011-03-09 17:32:36
Re: pana unde sa mergi din dragoste?atata timp cat nu iti strici studiile pt asta, eu m-as duce fara sa stau pe ganduri. ma refer la mutatul acolo dupa faculta Offline #17 2011-03-09 19:23:14
Re: pana unde sa mergi din dragoste?iony, in primul rand esti fata? dupa nick si chiar pana la jumatatea primului tau post, am crezut ca esti un baiat indragotit de alt baiat !!! fucking perfect... Offline #18 2011-03-09 19:34:16
Re: pana unde sa mergi din dragoste?da, sunt fata de ce ai avut impresia ca sunt baiat? stiu. poate asa e. chestia e ca raspunsul meu e sigur DA, merita. el e alta fire, e mult mai rational, are un plan in fata pe care vrea sa il urmeze. se sperie si de ideea de relatie serioasa. are 23 de ani. daca e sa plec la vara in grecia, nu vreau sa ma mut cu el, sa ne casatorim sau cv de genul. a fost o relatie mult prea frumoasa ca sa se termine asa. vreau un final. daca merge bine, daca nu, nu. vreau sa imi caut de lucru, sa strang un ban ca sa fac un masterat. loveable, da. ai dreptate ca e prea curand, dar la mine urmeaza licenta, o sa fiu foarte ocupata, poate imi iau si un job ca sa am un ban in plus. daca nu plec acum, nu mai plec pana la vara... Offline #19 2011-03-09 20:54:18
Re: pana unde sa mergi din dragoste?Ce frumos Altceva nu am de zis Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|