homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Excitata la maxim de ejacularea iubitului :D

#1 2011-03-10 17:13:43

adriana_81_2005
New member
Inregistrat: 2011-01-24

excitata la maxim de ejacularea iubitului :D

buna din nou...intrebare intrebatoare : voi sunteti excitate de ejacularea partenerului ? daca da....in ce momente cum va simtiti si ce ma intereseaza cel mai mult cum va manifestati:D pt ca eu am o obsesie... cand fac sex cu iubitul meu..in special cand ii fac sex oral ....devin extrem de excitata...cateodata poate mai mult decat in timpul actului...dar cel mai presus de toate am pe putin de doua trei ori orgasm cand ejaculeaza el...devin excitata de fiecare data cand simt gustul spermei sau cand e pe mine sau cand isi da drumu in guritza....ati patit vreodata la fel ? la voi cum e ?

#2 2011-03-10 17:59:44

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Re: excitata la maxim de ejacularea iubitului :D

1 intrbre...oarecum lol adica ma simt mai special,mai ales daca il stiu pe el ca se simte bn..
2.nu prea imi schimb comportamentul in momentul ala,poate devin mai "dragastoasa"
La faza cu oralul multe fete se excita cand practica..cat despre gust n-am experimentat lol

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#3 2011-03-10 18:20:18

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Asd a scris:

1 intrbre...oarecum lol adica ma simt mai special,mai ales daca il stiu pe el ca se simte bn..
2.nu prea imi schimb comportamentul in momentul ala,poate devin mai "dragastoasa"
La faza cu oralul multe fete se excita cand practica..cat despre gust n-am experimentat lol

Subscriu

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#4 2011-03-10 18:54:14

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

adriana_81_2005 a scris:

buna din nou...intrebare intrebatoare : voi sunteti excitate de ejacularea partenerului ? daca da....in ce momente cum va simtiti si ce ma intereseaza cel mai mult cum va manifestati:D pt ca eu am o obsesie... cand fac sex cu iubitul meu..in special cand ii fac sex oral ....devin extrem de excitata...cateodata poate mai mult decat in timpul actului...dar cel mai presus de toate am pe putin de doua trei ori orgasm cand ejaculeaza el...devin excitata de fiecare data cand simt gustul spermei sau cand e pe mine sau cand isi da drumu in guritza....ati patit vreodata la fel ? la voi cum e ?

asta-i post la misto.. bag mana in foc ca nu esti fata. 100%

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#5 2011-03-10 19:15:34

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

O fi homo? lol Hai mai,ce o fi o fi,noi raspundem lol (Eu krd q e fata,nu cred ca a intrbt cv f deplasat...o fi si ea la inceput sau o fi curioasa ce simt alte pers tongue )

Ultima oara a fost editat de Asd (2011-03-10 19:17:02)

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

Publicitate

loading...

#6 2011-03-10 19:19:31

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

pai ... spui ca esti excitata cand faci sex cu el.. ma intreb si eu, nu e logic sa fii excitata cand faci sex? nustiu eu nu inteleg cum poti avea 2-3 orgasme in interval de cateva secunde cat ejaculeaza el...

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#7 2011-03-10 21:44:28

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Tu ai mai pus o intrebare de genul asta,adica formulata altfel,dar ma rog  disperat

Mi se pare logiiiiiiiic sa fii excitata cand faci sex.
Fiecare se excita in felul ei,si pe fiecare in parte ne excita altceva.

Imi vine sa rad naiba  rotfl2

#8 2011-03-10 22:12:31

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

bianca lol

probabilvrea sa isi explice vreo nedumerire prin postul asta dar nu stie sa formuleze...sau ce vrea ea sa stie noua ni se pare ciudat hmm si ei nu lol depinde big_smile

e bine daca se excita...era mai rau daca nu

#9 2011-03-10 22:19:18

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

sincera sa fiu, pe mine inclusiv vorbele lui iubi ma excita, la fel si privirea...de restu' nu mai spun lol , conditia e sa fiu bine dispusa si sa am un oarecare chef... ca altfel... forgetit ...
din ce zice domnisoara nu mi se pare nimic ciudat/deplasat cu exceptia orgasmelor, care tind sa cred ca-i o minciunica mititica sau ca asa ii place ei sa creada.. dar vorba corei, 2-3 in cateva secunde? prea de tot!

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#10 2011-03-10 23:37:35

*joy*
Insomniac member

Nu stiu domne,mie mi se pare ciudat sa fii uimita ca te excita iubitul tau/persoana care o iubesti,etc.
Dar bine,poate vrei si alte pareri...
Deci da,e normal sa te excite iubitul,cred ca pe toate ne excita  rotfl2

#11 2011-03-11 00:15:37

Emm
Hero member

BiancaElena a scris:

Nu stiu domne,mie mi se pare ciudat sa fii uimita ca te excita iubitul tau/persoana care o iubesti,etc.
Dar bine,poate vrei si alte pareri...
Deci da,e normal sa te excite iubitul,cred ca pe toate ne excita  rotfl2

a da.. ai dreptate big_smile eu am uitat ca domnisoara e mirata ca o excita iubitul ei rotfl deci ... subscriu! lol

#12 2011-03-11 00:31:21

*joy*
Insomniac member

Pai nah,Emm. Daca nu te excita atunci care e farmecul? rotfl2  Amuzanta intrebare oricum  rotfl2

#13 2011-03-11 07:10:36

adriana_81_2005
New member

mdeah....vreau sa stiu si eu cum imi pot sterge contul de pe forum-ul asta....nu ai cu cine discuta..thx oricum

#14 2011-03-11 07:42:54

Emm
Hero member

adriana_81_2005 a scris:

mdeah....vreau sa stiu si eu cum imi pot sterge contul de pe forum-ul asta....nu ai cu cine discuta..thx oricum

draga mea, te superi degeaba. e o intrebare aiurea... nu ti se pare normal ca te exciti ? sau esti inclusiv tu mirata de mirarea ta? lol deci... parerea mea personala: ori esti mica si nu te-ai documentat in privinta sexului, ori esti la inceputul vietii sexuale si la fel.. nu te-ai documentat suficient.

#15 2011-03-11 08:04:49

adriana_81_2005
New member

Emm a scris:

adriana_81_2005 a scris:

draga mea, te superi degeaba. e o intrebare aiurea... nu ti se pare normal ca te exciti ? sau esti inclusiv tu mirata de mirarea ta? lol deci... parerea mea personala: ori esti mica si nu te-ai documentat in privinta sexului, ori esti la inceputul vietii sexuale si la fel.. nu te-ai documentat suficient.

sunt inca f tanara si nu am nici un fel de experienta in domeniul sexului....prietenul meu e mai mare ca mine si nu vreau sa gresesc cumva de asta pun si tot felul de intrebari ciudata care pt voi sunt lipsite de inteles...intreb ce ma intereseaza ce nu stiu si spun ce ma doare daca ma ajutati bine de bine daca nu...caut in alta parte...intrrebam mai sus...fetele sunt excitate cand ejaculeaza iubitul lor /?? oare de ce intrebam?? pt ca eu am niste senzatii care nu stiu daca sunt bune sau nu...nu doar pt a ma afla in treaba.

#16 2011-03-11 08:09:41

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

adriana este normal sa va simtiti amundoi bine "in pat", deci este foarte bine daca te simti bine cand iubitul tau se simte bine

"in  dormitor" este permis tot ceea ce va face voua ca si cuplu placere...nu e treaba nimanui daca ai orgasme incatusata sau mai stiu eu cum...esti o fata normala care se simte bine cu iubitul ei, nu ii mai lua in seama pe cei care posteaza sa se afle in treaba pe forum

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-03-11 08:10:28)

#17 2011-03-11 16:42:13

adriana_81_2005
New member

sleeping_beauty a scris:

adriana este normal sa va simtiti amundoi bine "in pat", deci este foarte bine daca te simti bine cand iubitul tau se simte bine

"in  dormitor" este permis tot ceea ce va face voua ca si cuplu placere...nu e treaba nimanui daca ai orgasme incatusata sau mai stiu eu cum...esti o fata normala care se simte bine cu iubitul ei, nu ii mai lua in seama pe cei care posteaza sa se afle in treaba pe forum

multumesc...o sa urmez sfatul tau  patfierbinte

#18 2011-03-11 16:59:49

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Adriana, in primul rand, sunt convinsa ca ceea ce crezi tu ca sunt 2-3 orgasme sunt de fapt contractiile aceluiasi orgasm. Ca e cam SF ca in exact acelasi timp in care prietenul tau are UN orgasm, tu sa ai mai multe, nu de alta, dar e chestie de cateva secunde. Daca o luati de la capat, si mai altul, foarte bine.

In al doilea rand, nu e nevoie sa deschizi cate un topic nou pentru fiecare intrebare. Daca dai o cautare pe forum dupa cuvinte cheie, e foarte probabil sa gasesti topicuri asemanatoare cu intrebarea ta, la care sa poti sa-ti expui dubiile.

In al treilea rand, nu e cazul sa-ti aduni jucariile si sa pleci cand cineva iti spune ceva ce nu-ti convine. Asta e, in viata mai dai si peste din-astia, si nu doar pe forumuri, ci si in realitate.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#19 2011-03-11 17:48:51

*joy*
Insomniac member

Draga adriana,eu ti-am raspuns,ca m-am si amuzat e partea a2a smile Nu a facut nimeni misto de tine sau ceva de genu.
Daca e chiar cum spui tu,esti o norocoasa si sa fie asa mereu  rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.