homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme cu sarcina in trimestrul I

#1 2011-03-10 20:10:23

ady4u
New member
Inregistrat: 2009-11-26

probleme cu sarcina in trimestrul I

Buna. As dori si eu o parere mai ales a dnei doctor daca se poate, va rog. Saptamana aceasta am fost la ginecolog la primul consult de cand sunt insarcinata. Am 7 saptamani. Inainte sa merg la el am avut niste scurgeri, pana la ora pranzului maronii deschis iar apoi galbuie care mie mi se parea ca miros ingrozitor. Dupa lama, mi s-a spus ca am Gardnerella ceea ce mi-a provocat o infectie vaginala. Din cauza culorii scurgerilor si a faptului ca am dureri abdominale dl doctor mi-a prescris 3 ovule de Utrogestan pe zi spunandu-mi ca e risc de avort. Dupa 2 zile de utrogestan azi am avut o sangerare rosie deschis si intepaturi in dreapta uterului. L-am sunat si mi-a zis sa cresc doza la 5 utrogestan pe zi si sa iau si MagneB6 cate 6 buc pe zi. Mi-e frica sa nu afecteze bebelusul sau sa nu ii apara vreo malformatie. Ma puteti ajuta?

#2 2011-03-11 08:01:20

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

Re: probleme cu sarcina in trimestrul I

utrogestan e foarte bun pentru sustinerea sarcinii...fa cum ti-a spus medicul

despre magne b6 nu stiu ce sa iti spun, intreaba si tu aici http://forum.anticonceptionale.ro/p2066 … l#p2066625

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.