|
Nu esti logat.
Chiar asa ajung sa fie toate relatiile?#1 2011-03-12 10:39:15
chiar asa ajung sa fie toate relatiile?Salut, Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #2 2011-03-12 11:14:29
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?cred ca nu ai facut o greseala, control, pt ca e in joc fericirea ta, e normal na sa nu mai fie ca la inceput...dar nici sa ajungi sa o faceti de 2 ori la luna oricum, inainte de a va desparti...ai vb cu el? i-ai zis ce este? Offline #3 2011-03-12 11:17:01
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?
nu! daca nu erai fericita pe deplin, eu zic ca nu ai facut deloc o greseala. am o intrebare totusi: ati avut vreo discutie inainte de despartire? ai incercat sa-i explici ca parerea lui e putin gresita? mi s-ar parea normala gandirea lui daca nu v-ati fi inteles niciodata prea bine in pat, dar in conditiile in care aveati o relatie frumoasa din toate punctele de vedere, e tare ciudat felul in care gandeste acum. V., soarele si luna Offline #4 2011-03-12 11:19:21
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?I-am explicat f clar ca asta e singurul lucru care ma deranjeaza, ca nu ma mai simt femeie langa el si nu vreau as ajungem colegi de apartament sau parteneri de afaceri. Mi-a spus ca asa e el, ca probabil nu ne potrivim la capitolul asta dar ca voi invata mai tarziu cand voi avea alte relatii ca asa ajung ajung toate. Ultima oara a fost editat de control_freak (2011-03-12 11:23:58) Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #5 2011-03-12 11:27:44
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?Control, nu v-ati gandit sa apelati la cineva de specialitate ? Parca prea multe cupluri incep sa se desparta din cauza asta. Ceva se intampla cu barbatii astia daca nu mai au chef de sex Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-12 11:30:12
dupa o astfel de replica primita din partea lui, nu pot decat sa te felicit pt ca te-ai despartit de el. V., soarele si luna Offline #7 2011-03-12 11:31:53
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?Eu credeam ca sunt singura femeie cu libidou crescut care i-a fost dat sa cunoasca pe singurul barbat caruia sexul i se pare un stres. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #8 2011-03-12 11:34:54
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?exact, de ce e asa rau sa vrei sa faci relatia mai stransa? El astepta sa vina totul de la sine, dar nu pricepea ca eu muncesc pentru relatia asta, ca sa nu las gap-uri pe parcurs si apoi satula de compromisuri sa plec din senin fara sa stie de ce.Mi-a spus atat de nonsalant: eu eram fericit!. Se pare ca nu m-a iubit indeajuns incat sa faca tot ce ii sta in putinta sa ma faca si pe mine la fel de fericita cum il faceam eu pe el.
Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #9 2011-03-12 11:47:02
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?control, se vede ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta pt ca relatia sa mearga bine. el ajunsese intr-un punct mort si, asa cum ti-a demonstrat, mai facea ceva numai dupa ce il "amenintai", revenind apoi la starea sa initiala. evident ca nu aveai cum sa tragi mereu de el. sunt de parere ca ai procedat corect din toate punctele de vedere. deci, asa cum ai avut puterea sa pui punct, iti doresc sa fii la fel de puternica si sa lasi totul in urma si sa mergi mai departe! V., soarele si luna Offline #10 2011-03-12 11:53:05
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?Sper si eu sa am putere... sunt incapatanata si dracoasa de obicei, dar nu am mai plans niciodata cum o fac pt. el. Aveam planuri mari... nu il inteleg, de ce clacheaza la capitolul asta dintre toate cand in rest a facut totul pt. mine. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #11 2011-03-12 11:54:55
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-03-12 12:12:52) Offline #12 2011-03-12 12:00:26
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?Si merita sa termini o relatie cand asta e singurul lucru care nu merge asa cum trebuie?Merita sa renunti la toate celelalte care sunt asa cum ti-ai dorit? Ultima oara a fost editat de control_freak (2011-03-12 12:08:37) Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #13 2011-03-12 12:00:40
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?Nush ce sa zic, e pacat ca v-ati inteles atat de bine pe toate planurile si ati lasat sa va desparta asta Pana la urma nicio relatie nu e perfecta, daca nu e sexul, e comunicarea sau altceva. Eu inteleg ca te simteai frustrata dar probabil e o problema la el, de ordin biologic sau psihologic, nu e ca si cum ar fi facut asta intentionat. Mi se pare ca te-ai pripit putin Eu in locul tau o faceam si pe asta, pregateam tot mai ales ca majoritatea barbatilor nu vor sa auda de asa ceva, li se pare o rusine sa mearga la psiholog sa recunoasca asa ceva iar el totusi a acceptat oarecum. Intr-o vreme eram si eu ca si tine, gata ceva nu merge, nu e perfect...pa! Acum parca mi-am schimbat putin atitudinea si realizez ca orice relatie are anumite problemute si nu poate sa fie totul perfect...cateodata mai trebuie sa lasi tu de la tine, cateodata el si tot asa Offline #14 2011-03-12 12:03:14
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?control_freak, care a fost reactia lui cand a aflat ca vrei sa pui capat? sunt curioasa. Offline #15 2011-03-12 12:04:33
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?Summer... el mi-a zis clar,"asa sunt eu", eu vreau sa fac sex cand am eu chef , nu vreau sa fiu impins de la spate sau fortat. Pai si eu daca am chef de 2 ori pe saptamana si tu de 2 ori pe luna , dar nu vrei sa ne intalnim la mijloc cum ar fi vrut el sa vada rezolvata situatia?
Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #16 2011-03-12 12:05:52
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-03-12 12:55:43) Offline #17 2011-03-12 12:07:08
M-a intrebat de ce, i-am explicat ca m-am saturat sa promita ca o sa faca ceva si apoi sa revenim de unde am plecat. La inceput a fost de acord... a zis ok. Dupa ceva timp m-a rugat sa ne mai dam cateva luni, pana ma mut... dar nu a luat nici o masura, nimic iar eu imi promisesem ca de data asta nu mai fac eu totul ca sa se repare situatia. Ultima oara a fost editat de control_freak (2011-03-12 12:07:41) Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #18 2011-03-12 12:07:43
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?Eu cred ca el era constient ca exista o pb doar ca a zis aia ca sa se scoata, ca sa zic asa. El a fost mereu asa, de la inceputul relatiei ? Offline #19 2011-03-12 12:07:50
Re: chiar asa ajung sa fie toate relatiile?lupu-si schimba parul...dar naravu' Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|