homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Decolorantul Karaver (golden bleach)

#1 2011-03-13 16:35:34

bibi111
New member
Inregistrat: 2011-01-21

Decolorantul Karaver (golden bleach)

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare pentru fetele care au folosit vreodata decolorantul Golden Bleach de la Karaver.
Imi cumparasem in vara o cutiuta dintr-o farmacie Sensiblu, m-a multumit enorm, nu ma manca pielea, nu m-am iritat, a fost extraordinara, dar.. s-a terminat.
Acum cateva saptamani mi-am cautat iar dar nu am gasit in Sensiblu si am intrat intr-o farmacie Catena unde o avea. Cand am ajuns insa acasa, si am deschis recipientul acela cu crema, crema era ... ceva mai solida, nu prea mai era crema. Am zis "ei, si ce?" si am procedat ca cu cutiuta anterioara. Insa m-a mancat grrroaaazzznnnnic cand am aplicat amestecul pe piele (pe brate, daca are vreo importanta). Imi venea sa-mi jupoi pielea! Am rezistat maxim..6-7 minute si n-am mai putut, dupa care am refacut amestecul, de data aceasta cu mai multa crema si mai putin accelerator, dar tot asa m-a mancat!

Intrebarea mea e, e normal sa fie crema asa? De ce oare era solida, o fi avut vreo legatura cu faptul ca ma manca rau pielea de la ea? M-am uitat pe cutie, nu e expirata, expira in 2013 abia.
As merge sa-mi caut iar (cu parere de rau ca am dat banii degeaba), dar mi-e sa nu patesc la fel, ca nu cred ca ma lasa farmacista sa desfac cutia acolo sa ma uit cum arata crema..  rotfl

[Scuze pentru topic-ul kilometric, dar nu ma pot exprima decat in foarte foarte multe cuvinte daca am ceva de zis hihi]

#2 2011-03-14 14:09:29

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

Re: Decolorantul Karaver (golden bleach)

sfatul meu este sa consulti un dermatolog, care iti poate indica si un decolorant potrivit pielii tale goodluck

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#3 2011-03-14 21:45:18

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Eu cred ca ai facut alergie la el.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#4 2011-03-20 09:07:20

bibi111
New member
Inregistrat: 2011-01-21

Pai eu din ce citeam pe net, din experienta altor fete, toate ziceau ca le mananca pielea teribil de la decolorant.. Pe mine prima data nu m-a mancat deloc, doar ca a 2a data cred ca era ceva in neregula cu produsul, o fi fost vechi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.