|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata?-2#20 2011-03-16 10:07:55
Re: Sunt insarcinata?lore, nici o sarcina nu e ca si cealalta...sunt f multe cazuri si aici pe forum care au avut spotting si usoare sangerari peste sarcina, chiar de mai multe ori (adica s-au repetat la aceeasi sarcina) si sunt bine acum. Offline #21 2011-03-16 13:33:28
Re: Sunt insarcinata?Deci am fost la ginecolog.sunt nedumerita.Sani imi sunt foarte tari ca piatra incontinuare,dureri de ovare si spate ca si cum i-mi vine menstra.Ma pus pe pat scaun ce o fi ala m-a palpat ,lama,alea alea si i-mi zice ca e ce asigur ca e sarcina.S-a uitat si la sani si zice Da sigur e sarcina.Ma duce la eco nu vede nimika.I-mi zice ok haide sa facem un test de la noi de urina si a iesit negativ.Dar nu am nici un raspuns ok nu sunt gravida dar de ce am durerile astea.Acum am vazut ieri aseara mai bine zis o scurgere albicioasa ca si albusul de ou cand il spargi.Deci eu nu mai inteleg nimica.Voi ce ziceti Offline #22 2011-03-16 13:56:44
Re: Sunt insarcinata?Lorezana dar ginecologul tau nu te-a trimis sa iti faci analiza de sange beta HCG ? asa stiai sigura daca esti sau nu gravida un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #23 2011-03-16 14:14:56
Re: Sunt insarcinata?eu zic sa mergi sa iti faci betaHcg din sange asa cum zice si angel si sa vezi rezultatul. la eco nu prea are cum sa se vada....dar daca ai avut 3 teste cu +.... poate e prea mica sarcina si testul lor nu a fost atat de sensibil. beta Hcg se poate face si fara trimiterea de la medic...eu inca sper ca e bebe Offline #24 2011-03-16 14:24:20
Re: Sunt insarcinata?Deci el la mana a simtit ca da dupa la eco zice nu.5 Teste sunt pozitive dintre care 2 teste Clearblue si 3 normale cu lini acelea oisnuite.Chiar ieri mi-am mai facut un test inainte de a posta aci si a iesit a -2-a linie.Nu ma trimis sa-mi fac analize de sange deloc.Eu oricum sunt nedumerita.am si acea scurgere albicioasa ca de sarcina deci chiar sunt masca. Ultima oara a fost editat de lorezara (2011-03-16 14:26:34) Offline Publicitateloading...
#25 2011-03-16 15:51:47
Re: Sunt insarcinata?lorezara, cat ti-a intarziat? Offline #26 2011-03-16 16:11:56
Re: Sunt insarcinata?Contacte am mai avut nu e faza de asta.E faza ca asta nu stie ce vrea.Si problema e ca nu am avut intarziere mi-a venit in 2 cum trebuia dar a fost 2 zile putin de tot dupa care 3 zile numa cat sa patat tamponu.Plus ca sani mei sunt la fel cu dureri si dureri de ovare si spate ca si cum acum mi-ar veni menstra.Doctoru mia zis ca nu sunt bune cele de la clearblue.Ok daca nu sunt bune cum zice el.Am mai facut 2 de la alta firma si unu de la alta.Deci 5 teste de la 3 firme diferite.Chiar ieri am mai facut unu si a iesit pozitiv.Clearblue arata 1-2 saptamani ce inseamna 3-4 saptamani normal Ultima oara a fost editat de lorezara (2011-03-16 16:14:05) Offline #28 2011-03-16 19:05:19
Re: Sunt insarcinata?Nu-mi e in clar deoarece la ginecolog a iesit testu lui negativ.Deci ce sa inteleg.cu toate ca la consult el a zis ca sunt.La ECo nu a vazut.Ce intelegi de aci?Sange nu mi-a luat.Mi-as dori sa fiu dar uite ca ma bagat in ceata doctorul Ultima oara a fost editat de lorezara (2011-03-16 19:07:38) Offline #29 2011-03-17 00:24:08
Re: Sunt insarcinata?lore, la eco se vede mult mai tarziu sarcina...peste cateva zile testul ar trebui sa iasa mult mai pronuntat....dar eu as fi mers cu testele dupa mine si i le-as fi pus pe masa... nu se poate sa fie vorba de atatea teste fals pozitive... Offline #30 2011-03-17 14:57:35
Re: Sunt insarcinata?Far_away am facut o alta programare la alt ginecolog.Am niste dureri de sani de credeti-ma nici sutienul nul mai suport.De intaryia nu a intarziat a venit in 2 martie dar 2 zile care foarte putin si celelalte pana la 5 zile adica 3 zile numa ce sa patat tamponu.De aia ma gandeam poate testele ce le-am facut nu sunt bune.Deci clearblue mi-a aratat 1-2 saptamani cea ce inseamna normal 3-4 saptamani in reealitate.Credeti-ma ca nu mai stiu ce si cum de aia ma tot gandesc ca poate testele au dat eroare.Vreau sa zic ca marti am facut ultimul test cel obisnuit si a -2-a linie a iesit mai accentuata.Ca primele care au fost cu lini inainte de a face clerblue si miercuri ieri am fost la ginecolog.Cudat e faptu ca am dureri ca de ovare si durerea cateodata se duce pe piciorul drept jos.Cea ce la menstra nu se intampla asa.Si doamne iarta-ma ca sa zicem ca nu sunt acum nu as avea dureri din astea ca normal tre sa-mi vina iara daca nu sunt in 30 sau 31.Deci mai e timp pana atunci si nu ar avea cum sa ma doara burta si sani acum Offline #31 2011-03-17 15:00:47
Re: Sunt insarcinata?mergi sa faci un test beta hcg - la synevo e 38 lei, la bios diagnosis e 29 lei...si rezultatul il primesti a doua zi... Offline #32 2011-03-17 15:07:51
Re: Sunt insarcinata?nu sunt in tara sunt in Germania Offline #33 2011-03-17 15:09:59
Re: Sunt insarcinata?sunt si acolo cabinete, cauta si sa faci un beta hcg - e mai sigur ! Offline #34 2011-03-17 15:19:43
Re: Sunt insarcinata?Ma duc la doctorita de familie ca face si ea.Numa astept sa ma sune ca ia-m lasat mesaj sa sune ca are multi clienti Offline #35 2011-03-17 20:08:29
Re: Sunt insarcinata?buna.am si eu o problema...in decembrie am avut mai multe contacte sexuale...folosesc anticonceptionale tri-regol...le-am luat la timp...dupa8zile de la ultimul contact am avut menstruatie...si dupa menstruatia aia am mai avut una...insa am auzit ca poti fi insarcinata chiar daca ai menstruatie...si mi-e frica sa nu fiu insarcianata..mi s-a facut ceva pe un sfarc si mi s-au marit un pic sanii,am dureri abdominale...tin sa precizez ca dupa primul ciclu am lasat anticonceptionalele...in rest nu am niciun simtom....va rog ajutati-ma Offline #36 2011-03-17 20:27:38
Re: Sunt insarcinata?daca menstrele au fost normale ca aspect si cantitate, nu ai cum sa fii insarcinata. ca sa te linistesti, fa un test de sarcina. Offline #37 2011-03-17 20:53:10
Re: Sunt insarcinata?mi-a venit ciclul normal m-a tinut ca de obicei,aceeasi substanta,nimic ciudat...in doua luni...nu intr-o singura luna...numai simtomele...sunt speriata si poate exagerez:( Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|