|
Nu esti logat.
Vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinata-2#20 2011-07-25 20:32:32
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinataiau mercilon de 6 luni(inainte luam yasmine, am facut pauza o luna), de 2-3 luni nu am avut niciun fel de contact sexual, insa luna aceasta am luat antibiotice. sunt in a 5 a zi si nu mi-a venit ce sa fie in neregula? Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate. Offline #21 2011-07-25 22:07:22
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinatacristina, daca nu ai avut niciun contact sexual luna asta, de ce-ti faci griji? Iubesc si sunt iubita Offline #22 2011-07-26 15:57:04
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinataam facut un test de sarcina azi, a iesit negativ. sunt in a 6a zi si tot nu mi-a venit. incep sa ma ingrijorez, pentru ca nu imi dau seama ce ar putea fi si totusi semne ca ar trebui sa mi vina am, ma doare burta, am avut sanii sensibili si drerosi. nu stiu ce sa mai cred Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate. Offline #23 2011-07-26 18:21:14
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinatapoate din cauza ca le-ai schimbat zic eu Offline #24 2011-07-26 18:38:46
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinatale-am schimbat acum 10 luni... Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate. Offline Publicitateloading...
#25 2011-07-26 19:51:11
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinatamenstruatia poate sa vina in oricare din cele 7 zile de pauza, deci nu te stresa Offline #26 2011-07-26 22:39:07
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinataam sunat-o si pe doctorita mea de planning si mi-a spus ca sa incep o alta folie si daca nu imi vine nici luna viitoare, trebuie sa schimbam pastilele. totusi de ce dupa atatea luni mi s-a intamplat chestia asta, ma gandesc ca daca pastilele nu sunt bune trebuia sa se intample mai devreme lucrul asta, nu? Frumusetea stilului, a gratiei, a ritmului si armoniei depinde de simplitate. Offline #27 2011-07-27 20:09:54
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinatabuna, Offline #28 2011-07-27 20:30:44
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinataallysa, fa un test de sarcina ca sa vezi daca s-a intamplat ceva in urma contactului din 2 iulie si daca nu apare menstra intre timp, inca un test pe 30 iulie. daca va fi negativ si atunci, mergi la medic pentru un consult. Offline #29 2011-07-27 20:57:58
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinatami-am propus sa fac sambata dimineata unul. Offline #31 2011-07-29 18:40:08
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinataEu sunt paranoica. Nu as putea spune ca mi-am inceput viata sexuala in adevaratul sens al cuvantului. Am avut cateva tenative dar eu ma cam speriam de durere si renuntam, de abia reusea sa bage capul(scuzati expresia), toate aceste incercari au fost cu prezervativ dar mi se pare mie si mi-e teama ca poate l-a luat cumva in mana dupa ce a pus mana pe penis si poate au ramas spermatozoizi pe el si acum poate sunt eu insarcinata. Prezervativul a fost pus atunci cand trebuie, cand penisul era in erectie si inainte sa ne mai "jucam" putin. Ideea este ca as face un test de sarcina dar nu stiu care dintre incercari sa consider drept "contact cu risc". Prima incercare a fost in jur de 17 iulie, iar azi "i-a scapat mana" pe langa zona mea genitala dupa ce isi pusese mana pe penis dar nu ejaculase inainte(de asta nu sunt sigura dar il voi intreba). Mensta trebuia sa imi vina acum 2 zile dar in general imi mai intarzie... La ginecolog mi-e teama sa merg pentru ca nici macar nu m-a dezvirginat in adevaratul sens al cuvantului iar la un eventual control poate v-a vrea sa foloseasca acel "instrument" pentru indepartarea peretiilor vaginului si imi e frica de durere...Sunt paranoica sau am reale motive de ingrijorare? Offline #32 2011-08-08 19:31:18
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinatabuna ziua tuturor...sunt noua asa ca nu stiu cum stau lucrurile prea bine..am si eu o intrebare...am avut ciclu pe 4 iulie...totul normal fara nici o chestie anormala insa pe 31 zi cand trebuia sa imi vina ciclu am avut o scurgere maronie,,putina in cantitate..si ce continea niste tesuturi..tip atisoare...in tot acest timp de dinaintea acestor scurgeri si chiar si acum am avut o presinue in sani si durere..dureri de burta...crampe..dureri in zona de mijloc a burtii...dureri de cap ..oboseala..mentionez ca am facut un test de sarcina inaite de scurgerea aceasta si dupa scurgere la vreo 2 zile si toata au iesit negative..imi poate raspunde si mie ce poate fi?...poate fi o sarcina???? Offline #33 2011-08-08 19:55:53
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinatadaca ai facut sex neprotejat, da daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #34 2011-08-09 16:44:18
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinataserios ..da am facut neprotejat ..pentru ca dorinta da a avea un copil este ..dar pana acum am mers pe ideea daca se prinde bine daca nu incercam pana iese ...as vrea sa stiu cam cand sa mai fac un test de sarcina ..sau sa astept sa vad daca am sau nu ciclu luna aceasta...mi e frica sa nu fiou dezamagitra desi organismul meu ii spune ca sunt insarcinata..va rog astept raspuns Ultima oara a fost editat de alexandralucia (2011-08-09 17:28:37) Offline #35 2011-08-09 17:35:53Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinataalexandra un test de sarcina este concludent la 3 saptamani de la contactul cu risc sau o saptamana de intarziere a menstrei. Eu zic sa astepti sa vezi daca acea sangerare nu se transforma in menstra. Mult succes! Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #36 2011-08-09 18:35:43
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinatamersi de raspuns..chestia e ca am 6 zile de cand s a terminat acea scurgere si am o scurgere incolora fara miros si un pic ambundenta..in rest aceleasi stari de durere de burta..si toate cele..mersi oricum astept ce sa fac Offline #37 2011-08-09 19:23:40
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinatapoti face beta HCG din sange, asa vei afla daca esti insarcinata sau nu . Offline #38 2011-08-09 19:52:18
Re: vreau sa stiu si eu daca sunt insarcinatamersi mult ..asa o sa fac Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|