homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat!

#1 2011-03-15 23:23:30

claudelia
Membru
Inregistrat: 2011-03-14

un sfat!

Buna!
Am 26 de ani. Acum 3 luni am fost operata laparoscopic pentru indepartarea unui chist functional de 7 cm pe ovarul drept si a unui chist endometriozic de 2 cm pe ovarul stang. Am urmat un tratament cu cerazette timp de trei luni. La ultimul consult ginecologic mi-a descoperit iar un chist functional de 4 cm pe ovarul stang, iar medicul mi-a recomandat iar cerazette timp de trei luni. Oare mai merita sa-l iau? Eu vreau sa raman insarcinata! As putea ramane fara sa mai urmez acest tratament, mai ales ca in aceste trei luni in care am luat cerazette mi-a aparut din nou chistul! Ultima ecografie a fost realizata in data de 14 martie 2011 iar data ultimei menstruatii a fost pe 22 februarie 2011.
Multumesc anticipat de raspuns!

#2 2011-03-29 13:00:04

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: un sfat!

Noi nu iti putem spune sa renunti la tratament. Insa te putem sfatui sa mai consulti un medic. Nu strica o a doua parere.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.