|
Nu esti logat.
Deget pocnit foarte tare din greseala (mic accident)#1 2011-03-16 11:56:53deget pocnit foarte tare din greseala (mic accident)Ieri am avut un mic accident. Am vrut sa ridic niste bibliorafturi foarte grele de pe un dulap (deci aveam mainile in sus) si le-am sprijinit pe inelarul de la stanga. In incercarea de a le ridica, mi-a pocnit foarte tare degetul de am crezut ca l-am rupt. Este foarte putin umflat, pot sa il intind si de indoit atat cat imi permite umflatura (o mica umflatura la baza degetului). M-am dat cu Fastum Gel dar nimic.. am tinut geata dar nu se retrage umflatura, doar imi mai da drumul la deget. Partile laterale sunt sensibile daca incerc sa-l misc intr-o parte. Offline #2 2011-03-16 14:55:46
Re: deget pocnit foarte tare din greseala (mic accident)asa am patit eu acum 2 saptamani numai ca am cazut pe gheata..acu na, nu stiu cum il simti..si eu le puteam misca( mijlociul si inelaru) unul din ele era umflat tot asa la baza..am pus gheata, mi am imobilizat'o dar durerile au persistat..la radiografie, surpriza, fractura la metacarpiene.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #3 2011-03-16 17:47:19Re: deget pocnit foarte tare din greseala (mic accident)am fost si am luat trimitere... la ortopedie?! cand am ajuns la clanica au zis sa vin maine dupa-amiaza ca acum nu mai era nimeni, in conditiile in care, teoretic, programul e pana la 21:00... deh..asa e la stat.. Ultima oara a fost editat de deealexx (2011-03-16 17:50:07) Offline #4 2011-03-16 23:29:37
Re: deget pocnit foarte tare din greseala (mic accident)la ortopedie da, acolo trebuie sa mergi..pe mine oricum m-au luat in regim de urgenta, prezentandu-ma in mai putin de 24 de h de la lovire..in fine, nu m-au pus in ghips, pt ca am necesitat operatie si implantarea unei tije metalice, care o voi scoate in curand..am o atela din ghips(ca suport) si bandaje..ghinionul meu În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #5 2011-03-17 17:46:01Re: deget pocnit foarte tare din greseala (mic accident)cum te-a anesteziat? Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-18 17:59:21Re: deget pocnit foarte tare din greseala (mic accident)si sa-mi zici unde te-ai operat te rog..si la cine..si cat ai dat..etc cred ca ma paste si pe mine o operatie..de fapt 2 8-| Offline #7 2011-03-18 20:08:48
Re: deget pocnit foarte tare din greseala (mic accident)deaa, eu nu sunt din bucuresti..anestezia a fost facuta local, si pe langa am necesitat un calmant in timpul operatiei pt ca eram prea agitata..nu e cn stie ce mare lucru, la mine a durat 50 de min operatia. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #8 2011-03-18 23:55:27Re: deget pocnit foarte tare din greseala (mic accident)am inteles. ms de info Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|