|
Nu esti logat.
Dilema#1 2011-03-16 21:18:39
DilemaMai intai vreau sa va spun ca mai am un cont deschis pe acest forum, deci ne cunoastem. Mi-am deschis acest user pentru a discuta exclusiv acest topic, nu vreau sa se faca nici o legatura cu celalalt user, si le rog pe fetele care ma vor recunoaste sa nu faca nici o referire la celalalt user. Vreau ca aceasta problema sa fie total independenta, din motive pe care le veti intelege pe parcurs. Offline #2 2011-03-16 22:10:46
Re: Dilemadeja de la o anumita varsta, orice le-ai spune tot nu pricep si fac doar cum vor ei. Eu cred ca orice ai face, tot nu vei reusi ce iti propui in privinta lui. Vorbesc din experienta personala. Au o anumita gandire care pur si simplu nu le iese din cap. Offline #3 2011-03-17 14:10:02
Re: DilemaLoreley, eu te intreb altceva: vrei sa faci ceva pentru el sau vrei sa faci ceva pentru tine, deci pentru relatia ta cu el? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #4 2011-03-17 15:03:17
Re: DilemaLoreley_A ai ban pt acest user, care este clona. sorry, dar asta spune regulamentul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|