homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema

#1 2011-03-16 21:18:39

Loreley_A
Banat
Inregistrat: 2011-03-16

Dilema

Mai intai vreau sa va spun ca mai am un cont deschis pe acest forum, deci ne cunoastem. Mi-am deschis acest user pentru a discuta exclusiv acest topic, nu vreau sa se faca nici o legatura cu celalalt user, si le rog pe fetele care ma vor recunoaste sa nu faca nici o referire la celalalt user. Vreau ca aceasta problema sa fie total independenta, din motive pe care le veti intelege pe parcurs.
Problema este legata de tatal meu. El este recasatorit, cu o femeie total nebuna. Cand spun nebuna, ma refer ca ar trebui sa aiba fisa la psihiatrie (poate si are). Aceasta femeie este de o rautate inimaginabila, de o gelozie feroce gratuita, il urmareste in permanenta,nu il lasa sa se vada cu nimeni din familia lui, nici cu mine. Nu are voie nici sa vorbeasca la telefon cu mine.
Se pune problema big_smilee ce suporta el? Banuiesc ca il santajeaza, si oricum lui ii este frica de scandal. Psihic , el este acum ca copiii din casele de copii de pe vremea lui Ceausescu, care se leagana si se dau cu capul de pereti, o epava, in primul rand din punct de vedere psihic, dar si fizic. Am incercat sa vorbesc cu el. Imposibil. Nu spune decat "Asta este!" . Am observat ca, desi profund nefericit, si recunoaste asta, nu concepe, pur si simplu nu concepe gandul ca ar putea divorta a doua oara pt ca "ce ar spune lumea?!". Ce as putea oare sa mai fac pentru el?!

#2 2011-03-16 22:10:46

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Re: Dilema

deja de la o anumita varsta, orice le-ai spune tot nu pricep si fac doar cum vor ei. Eu cred ca orice ai face, tot nu vei reusi ce iti propui in privinta lui. Vorbesc din experienta personala. Au o anumita gandire care pur si simplu nu le iese din cap. neutral

#3 2011-03-17 14:10:02

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Loreley, eu te intreb altceva: vrei sa faci ceva pentru el sau vrei sa faci ceva pentru tine, deci pentru relatia ta cu el?
pentru ca, daca vrei sa faci ceva strict pentru el, nu vad ce sau cum ai putea face. este adult, stapan pe viata lui, constient de actiunile lui. este alegerea lui daca vrea sa traiasca asa si nu vad ce ai putea face tu in problema asta.
dar daca vrei sa pastrezi o relatie cu el cred ca i-ai putea spune ca ai nevoie (si) de prezenta lui in viata ta. indiferent de viata lui de acum tu esti copilul lui, nimeni n-ar trebui sa va refuze dreptul la o relatie normala...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#4 2011-03-17 15:03:17

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Loreley_A ai ban pt acest user, care este clona. sorry, dar asta spune regulamentul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.