|
Nu esti logat.
Probleme de incepatoare!#1 2011-03-18 00:21:23
Probleme de incepatoare!Buna, am cateva intrebari sa va adresez, intrebari care ma cam macina de ceva vreme. Offline #2 2011-03-18 07:23:24
Re: Probleme de incepatoare!Fiind primul blister greata&co pot fi reactiile de acomodare a organismului cu pastilele care dispar in 3 luni de zile de utilizare a pastilelor. "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #3 2011-03-20 18:22:49
Re: Probleme de incepatoare!problema cosurilor mari si dureroase e o problema...si nu e normal deloc. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2011-03-28 02:44:54
Re: Probleme de incepatoare!
Nu le trec tuturor cosurile de la anticonceptionale. Mie mi-au trecut de ex de la Diane, pentru ca erau foarte puternice dar cand am luat Yasmin mi-au aparut din nou (bine, nu asa grav ca in cazul tau). Cat despre greturi, alea nu mi-au trecut nici dupa 5 luni, ce sa mai zic de 3. Cel mai bine ar fi sa te duci la dermatolog pt problema cosurilor si daca nu te simti bine cu Yasmin, sa le schimbi. EU asa am facut si am facut foarte bine. Offline #5 2012-06-28 19:13:24
Re: Probleme de incepatoare!Salut! Sunt in vizita pe acest site si scriu de pe profilul prietenei mele. Offline Publicitateloading...
#7 2012-06-28 21:25:25
Re: Probleme de incepatoare!Multumesc mult, caci incepusem sa ma gandesc ca am o problema. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|