homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerari vaginale ciudate prima luna anticonceptionale

#1 2011-03-18 02:05:52

asa
New member
Inregistrat: 2005-06-29

Sangerari vaginale ciudate prima luna anticonceptionale

Buna,

De 4 ani folosesc anticonceptionale Tri-regol si m-am simtit bine cu ele, nu am avut nici o problema.
Am facut o pauza de 3 luni, iar in martie cand mi-a venit ciclul am inceput din nou sa le iau.
Ciclul a fost foarte ciudat, adica am avut sangerari de culoare maronie si mai mici cantitativ decat de obicei. Azi este a 13 zi de ciclu si sangerarile persista( mai putin cantitativ decat in primele zile). Mentionez ca de cand le folosesc, niciodata nu mi s-a intamplat asa ceva, nici macar atunci cand le-am folosit prima oara.

Nu stiu daca are legatura, dar ciudat este ca de indata ce am inceput folia m-am umplut de cosuri(nu am avut cosuri asa nici in adolescenta  sad ).

Se poate ca organismul meu sa nu le mai agreeze?

Multumesc.

#2 2011-03-18 07:53:35

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Sangerari vaginale ciudate prima luna anticonceptionale

da, se poate ca organismul tau sa nu le mai agreeze, sau sa-i ia timp de acomodare mai mare de data aceasta.
asa am patit-o eu cu rigevidon - am luat ani de zile, apoi pauza si cand le-am reinceput 4 luni spotting, etc
eu zic sa mergi la un planning!puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.