|
Nu esti logat.
Ma ajuta cineva cu interpretarea analizelor???#1 2011-03-18 10:53:59
ma ajuta cineva cu interpretarea analizelor???as vrea sa stiu daca analizele mi-au iesit bine ca de la medic nu am inteles mai nimic si nu prea sunt sigura pe ceea ce mi-a spus el as vrea sa mai apelez la un alt medic ginecolog pana atunci va cer si voua parerea. Analizele mele:secretie vajinala-Examen microscopic colorat si Preparat proaspat:- celule epiteliale poligonale-relativ frecvente, celule epiteliale rotunde-rare, celule cu aspect "clue cells"-absente, leucocite -frecvente,trichomonas vaginalis-absent,levuri-absente, flora microbiana-relativ frecventi bacili gram negativi, relativ frecventi coci gram pozitivi in diplo, relativ frecventi lactobacili. Offline #2 2011-03-18 19:08:38
Re: ma ajuta cineva cu interpretarea analizelor???Se pare ca ai avea o infectie,datorita leucocitelor frecvente, si a bacililor gram negativi..(e coli..etc),de regula trebuia facuta o cultura,pt a sti ce fel de bacterie este si o antibiograma,ca sa sti exact ce antibiotic este eficient pt tine sau macar sa-ti fi dat medicul,un antibiotic cu spectru larg si ovule.. Offline #3 2011-03-18 23:23:00
Re: ma ajuta cineva cu interpretarea analizelor???mie mi sa dat doar vivifolor si mi sa spus ca nu am nici o infectie ci doar flora distrusa si ca trebuie refacuta cu aceste ovule cu lactoibacili insa mi se pare un pic ciudat pt ca mie nu imi trec simptomele care ma tot deranjeaza si nu mi se pare normal.am avut garnerella mult timp si am luat mult timp metronidazol azitrox macmirol si betadine etc . nu stiu ce sa mai cred am ceva sau nula ce doctor sa mai merg caci cel la care merg acum e al 3-lea in 2 ani si tot nu m-a scapat de problema asta Offline #4 2011-03-18 23:43:46
Re: ma ajuta cineva cu interpretarea analizelor???e coli nu am caci se depisteaza si in urina si am facut de doua ori analizele si nu mi-a iesit nimic am facut si analize pt BTS-uri si nu am nici una din ele cum ar fi CLamidya, ureaplasma, micoplasma, tricomonas sau gonoree, deci nu stiu ce ar putea fi caci analizele mie nu imi spun nimic si medicul la fel...insa ceva e caci nu am simptome degeaba Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|