|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata?.#1 2011-03-19 12:33:59
sunt insarcinata?.am avut primul si singurul contact sexual in luna decembrie...de atunci am avut doua menstruatii...una cu intarziere iar una inainte de termen..luna aceasta imi intarzie..sunt insarcinata?...mentionez ca inainte de contactul sexual avea menstruatie neregulata.... Offline #2 2011-03-19 13:14:50
Re: sunt insarcinata?.daca ti-a venit CM de 2 ori unde e teama? e clar ca daca venea si inainte neregulat doar fiindca ti-ai inceputi viata sexuala va veni altfel. bafta si pe viitor protejeaza-te www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #3 2011-03-19 18:20:06
Re: sunt insarcinata?.pai frica mea era datorita dereglarilor si intarzierii din aceasta luna....multumesc...si da..o sa ma protejez pe viitor dupa aceasta experienta Offline #4 2011-03-20 21:37:00
Re: sunt insarcinata?.parerea mea e ca ar fi ok daca ai vb cu un medic de planning daca nu vreti sa folositi prezervativul. Cu niste anticonceptionale ti-ai regla si ciclul menstrual si ai fi si protejata putand sa faci sex oricand doresti www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|