homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare ciudata-2

#20 2006-12-08 12:31:45

nana.lili
Full member
Inregistrat: 2006-10-30

Re: sangerare ciudata

Multumesc pentru raspuns. Daca nu e bts de ce trebuie tratat si partenerul?

#21 2006-12-08 17:08:04

Tonely
New member
Inregistrat: 2006-10-29

Am si eu o problema asemanatoare,am mai scris si cu ceva timp in urma:
"Buna ! In ultima zi de ciclu am avut contact sexual,prezervativul s-a rupt,am apelat la postinor,este a 3-a oara in 2 ani(la mai mult de 6 luni distanta) dar numai de aceasta data vad k are efecte negative..pana acum n-am patit nimic de la el,nici o dereglare.La o saptamana dupa ce l-am luat am avut dureri menstruale dar mai usoare si dureri de sani dupa care sangerari care ba erau k la menstruatie ba erau de culoare maronie..au trecut vreo 4 zile,au mai incetat crezand k dispar de tot dupa care au aparut iar aceleasi simptome.Deci tine de o saptamana toata treaba.Sa mai astept sau sa apelez la medic?Va multumesc."
Pana la urma s-a oprit iar ciclul mi-a venit la 28 de zile de la ultima sangerare..dar acum dupa 12 zile de la inceperea ciclului inca am scurgeri k in ultima zi de culoare rosu-maroniu.Sa fie de vina tot Postinorul?Va multumesc.

#22 2006-12-09 01:05:11

Tonely
New member

Am uitat sa mentionez k ma dor si sanii si sunt tari,k la o menstruatie normala.Dupa 2-3 zile de la venirea ciclului imi dispar aceste dureri...care o fi cauza?

#23 2006-12-10 15:53:40

Tonely
New member

Acum e mai abundent si mai rosu..sad

#24 2006-12-11 12:03:26

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Tonely....Postinorul luat acum nu stiu cit timp nu are nici o legatura....sa nu fie insa vorba despre un avort menstrual...eu zic sa mergi la ginecolog

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#25 2006-12-11 21:59:42

Tonely
New member

chiar am fost astazi..si mi-a zis acelasi lucru dar nu cred k ar fi posibil..deoarece am luat pastila atunci si mai eram si in ultima zi de menstruatie..mi-a dat niste supozitoare si clorocalcin iar maine dim ma duc la ecografie..sper sa nu fie grav..a si a mai zis ceva de col intredeschis(ceva de genul) si l-am intrebat si zicea k nu e grav

#26 2006-12-12 12:26:04

Al Pacino
Administrator

Colul intredeschis intr-adevar nu semnifica nimik grav, insa ne spune noua ca despre avort menstrual e vorba. E foarte posibil

#27 2006-12-12 13:53:25

Tonely
New member

Tocmai ce-am venit.Am facut ecografia,un test de sarcina si s-a dovedit a fi o metroanexita.Ca tratament mi-a dat poilidin,amoxacilina si vitamina E parca.Acum tot ce trebuie este sa urmez tratamentul,sper sa-si faca efectul neutral.Va multumesc pentru sfaturi.

#28 2007-02-12 11:58:27

freedombird
New member
Inregistrat: 2007-01-28

Si eu am sangerari ciudate sad

Fac trtament pentru anexita (doxicilina+ antiinflamatoare orale) in paralel cu ovule COLPOTROPHINE(10 zile pe luna asa cum mi-a prescris medicul) pentru o rana mica pe col. De azi dimineata tot sangerez (mi se murdareste absorbantul  cu sange mai ales dupa mictiuni).

Nu-mi explic ce-i asta. poate fi de la pastilele pe care le iau sau s-a agravat rana si trebuie sa merg la ginecolog, sa-mi fac o ecografie transvaginala, nush,
va rog, ce sa fac?

#29 2007-02-12 11:59:31

Al Pacino
Administrator

echografia nu va vedea rana pe col. Esti sigura ca nu iti vine menstruatia? Esti sigura ca din vagin singerezi? Mergi la medic

#30 2007-02-12 12:11:32

freedombird
New member

Doctoressa, sunt in a 15-a zi a ciclului menstrual, am un ciclu regulat. Deci, sunt sigura ca nu imi vine. Nu pot sa apreciez corect insa daca vine din vagin sau uter, dar presupus stiind de rana mica pentru care ma tratam cu acele ovule.

#31 2007-02-12 12:15:24

Al Pacino
Administrator

sa nu fie ovulatia....mai stai pina miine, vezi daca nu trece

#32 2007-02-12 12:24:04

freedombird
New member

ok, million tks! astept maine

#33 2007-02-13 18:07:58

freedombird
New member

nope, a revenit si azi dupa amiaza, aceeasi secretie ciudata cu sange, spontana, incontinua. grater
nu stiu cum sa fac. Sa merg la acelasi doctor sau sa caut altul? Ultima data mi-a spus ca totul e in regula si ca mai trebuie sa fac tratamentul ptr rana si sa sa-mi fac o data la 9 luni testul pap.

De la ce ar putea fi secretia aceasta cu sange? ce ar putea fi rau in uter? sa fie chisturi? sa-mi fac o ecografie. Cum credeti ca ar trebui sa procedez, pls

#34 2007-02-14 10:33:27

Al Pacino
Administrator

zic sa mergi la alt medic...nu stiu de unde vine singerarea, deci e bine sa te vada un ginecolog

#35 2010-06-21 22:40:23

17011994
Membru
Inregistrat: 2010-06-21

Buna!
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine...
De pe data de 1 iau anticonceptionale Marvelon 28.
Acum doua zile,dupa un act sexual cu prietenul meu, mi-am dat seama ca am sangerat putin.
Astazi , cam aceeasi problema  , doar ca..imi venea sa fac pipi.Pana sa ajung la baie, nu am putut sa "rezist" si mi-a curs un lichid rozaliu cu un sange in el.Dupa ce am facut pipi,de asemenea, am vazut ca aveam un firicel de sange.Nu stiu ce se intampla dar sunt cam speriata.Poate fi de la anticonceptinale sau este ceva mai grav?
Multumesc!!

#36 2010-06-22 09:44:37

Al Pacino
Administrator

daca de pe 1 iei pastilele ai cam terminat cu cele 21 active hormonal, deci fie ai un usor spotting pe sfirsit de folie care nu trebuie sa te ingrijoreze deloc, fie iti vine menstra(mai putin probabil totusi).
Evident mai exista si varianta ca singerezi fara legatura cu contraceptivele ci cu actul sexual si ar merita sa faci un consult ginecologic sa vezi sa nu cumva sa ai vreo leziune pe col

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.