homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Logest - sangerari intermenstruale

#1 2011-03-20 20:31:02

dyndy
New member
Inregistrat: 2011-03-20

Logest - sangerari intermenstruale

Buna,

Iau Logest la recomandarea unui medic de mai multi ani deoarece aveam ciclul neregulat. Pe parcurs am facut de doua ori pauze pentru a vedea daca mi s-a reglat menstrutia, dar nefiind asa, am continuat. Ultima pauza am facut-o in urma cu 3 ani pentru ca asa mi s-a recomandat la efectuarea unei interventii chirurgicale (nu avea legatura cu menstuatia, era in total alta zona). Apoi am reinceput tratamentul, dar astazi am avut o mica sangerare. Oare este cazul sa fac o pauza? Precizez ca nu am avut niciodata nici un fel de probleme de la aceste pilule. Va multumesc anticipat.

#2 2011-03-21 11:49:20

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Logest - sangerari intermenstruale

e normal, de vreme ce ai facut pauza, e ca si cum le-ai lua pentru prima data, de asta ai spotting
nu mai face pauza daca nu e necesar, intr-o luna oricum nu-ti dai seama daca ti s-a reglat menstruatia (ceea ce e putin probabil daca nu le mai iei), doar te dereglezi inutil

#3 2011-03-21 16:53:42

dyndy
New member
Inregistrat: 2011-03-20

Re: Logest - sangerari intermenstruale

Dar nu am facut pauza acum, am scris ca am facut ultima pauza acum 3 ani.
Azi am fost la ginecolog si in urma consultului si ecografiei a spus ca am un chist de 3 cm (pe mine m-a speriat ingrozitor), dar ca nu e ceva grav. Si mi s-a prescris yaz timp de 3 luni, dupa care voi merge din nou la consult pt a vedea daca a disparut. A mai patit cineva asa ceva? A avut yaz efectul dorit?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.