|
Nu esti logat.
Nevoie de ajutorO sa#1 2011-03-21 00:45:14
nevoie de ajutorO sao sa incep prin a va spune povestea mea.mai 2010 opresc yasmine dupa 2 ani ,luna iunie ciclu normal la dara la care trebuia,iulie ciclul normal la inceputul lunii,la jumate lunii am un contact sexual protejat august nu mi vine cilul ,intarzie 3 saptamani intr un final vine la sfarsitul lui august destul de putin 2,3 zile,niste scurgeri atat.pe 23 august plec in franta pt scoala nu am ciclul pana in luna octombrie am tot facut teste de sarcina peste teste toate negative.int run final am mers la doctor pentru ca ma speriasem sa nu cumva sa fi fost cilul peste sarcina.am facut analiza de sange si a iesit negativ cilcul tot nu mi venea ,doctorul mi a prescris antibebe yasminelle le am luat pana ind ecembrie 2 luni am luat 10 kg in 2 luni mi a zis sa le opresc deci in luna decembrie le am oprit .pe 30 decembrie am avut contact sexual neprotejat si am luat postinor fiin in prima luna fara pastile..ciclul mia venit la 6 zile pe data de 7 ianuarie din data de 7 ianuarie pana pe 7 martie nu am mai avut ciclul deloc.m am gandit ca poate iar m am dereglat de la atata anticonceptionale de la postinor imediat dupa antciocnceptionale nu m am stresat foarte tare,intre timp am tot facut teste de sarcina (mentionez ca in ianuarie dupa c am luat postinor am mai avu 2 rapoarte sexuale dar protejate cu prezervativ) .menstruatia din 7 martie a durat aproximativ 4 zile ,saraca ,cand maronie maronie,cand cu putin rosu aprins.am facut un test de sarcina inainte cu 2 zile sa vina era negativ si vreau sa mai fac unul maine.pentru ca imi este foarte frica sa nu fiu insarcinata .nu stiu ce sa mai cred,nuam simptome gen greturi ,ameteli,dureri de sani .dureri de san am avut inainte de 7 martie cu 4 zile ,dureri de sfarcuri mai degraba si ma m umplut de cosuri.dar acum nimic.de cateva zile insa merg destuld e des la wc,pentru urinari.nu stiu ce sa zic. Offline #2 2011-03-21 01:52:41
Re: nevoie de ajutorO sacel mai bine viziteaza un doctor care sa nu-ti recomande in primele 2 secunde anticonceptionale. Fa niste teste, o ecografie, niste analize(lama si pap) si vezi de ce vine asa dereglat ciclul. nu este normal sa vina asa daca nu esti gravida. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #3 2011-03-21 10:16:36
Re: nevoie de ajutorO sapei..mie tocmai de asta imi este teama,sa nu fiu insarcinata.pentru ca de toate analizele astea stiu sa ca trebuie s ale fac dar sunt franta studenta cu 300 d euro pe luna .daca asfi fost acasa le as fii facut de mult fara sa stau pe ganduri. Offline #4 2011-03-23 15:42:54
Re: nevoie de ajutorO saieri am facut inca un test de sarcina.a iesit negativ.nu stiu ce sa zic.. Offline #5 2011-03-25 03:28:08
Re: nevoie de ajutorO samda, raman la parerea mea, fa cumva sa ajungi la medic.. nu sta.. e sanatatea ta, nu te juca www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#6 2011-03-25 14:02:37
Re: nevoie de ajutorO saproblema mea la ora actuala este sa nu fiu insarcintata ,nu mi permit sa fac analze si teste in franta mai ales pt ginecologie,costurile sunt enorme.doar o consultatie la un medic general te costa 40 d euro .sunt constienta ca este o problema stiu ,si este destu;d e grav dar sincer deocamdata vreau o parere despre posibilitatea exitentei unei sarcini:) Offline #7 2011-03-25 14:39:13
Re: nevoie de ajutorO saPai daca ai facut testu si a iesit negativ nu ai dc sa-ti faci griji. Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #8 2011-04-13 23:39:10
Re: nevoie de ajutorO sasincer,vas pun nu mai pot de disperare,astept sa mi vina ciclul care ar fi trebuit sa vina in data de 9 ( nu a fost niciodata regulat decat cu pastilute) am tot facut teste de sarcina toate negative,nu onserv nimic schimbat,ma uit tot timpul la burta mea>Sunt in asteptare,poate totusi imi vine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|